Şehit ailelerinden vekillere ?idam? çağrısı

Şehit ailelerinden vekillere ?idam? çağrısı

BEBEK KATİLİ İDAM EDİLSİN ÇAĞRISI

Şehit ailelerinden vekillere ?idam? çağrısı

Vatan İçin Can Verenler Derneği üyeleri dernek binasında bir araya gelerek Milletvekillerine çağrıda bulundu. Birlik beraberlik toplantısında buluşan şehit aileleri 15 Temmuz hain darbe kalkışması sonrasında yeniden gündeme gelen idam tartışmalarıyla ilgili milletvekillerine çağrıda bulunarak idamın biran evvel çıkartılmasını beklediklerini söylediler.

AYLIK BİRLİK VE BERABERLİK TOPLANTISI

Vatan İçin Can Verenler Şehit Aileleri Derneği üyeleri birlik beraberlik toplantısında bir araya geldi. Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından düzenlenen toplantıya Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mustafa Çorumlu, Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, şehit aileleri ve gazeteciler katıldı. Çeşitli ikramların bulunulduğu toplantıda konuşan Dernek Başkanı Torunlu, amaçlarının şehit aileleri arasındaki birlik ve beraberliği muhafaza etmek olduğunu vurguladı.

BEBEK KATİLİ İDAM EDİLSİN ÇAĞRISI

15 Temmuz hain darbe kalkışması sonrasında yeniden gündeme gelen idam konusunda da açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Torunlu, ?Biz şehit aileleri olarak idamın getirilmesini istiyoruz. Bu beklenti yerine getirilirken yasanın geriye doğru işlemesinin de sağlanmasını bekliyoruz. Eğer ki yasa geriye doğru işlemezse idam bebek katilini ve binlerce şehidin katillerinin cezalandırılmaması demek. Yasanın bebek katilini de kapsayacak şekilde düzenlenerek çıkartılmasını bekliyoruz? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü