Şehit Aileleri ve Gaziler Afyonkarahisar´da toplandı

Şehit Aileleri ve Gaziler Afyonkarahisar´da toplandı

EV SAHİBİ AFYON BELEDİYESİ

Şehit Aileleri ve Gaziler Afyonkarahisar´da toplandı

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Gazi Yarbay Taner Uran başkanlığında Genel Merkeze bağlı 43 Şube Başkanı ve 18 Temsilci Geleneksel Şube Başkanları istişare toplantılarını 23,24 ve 25 Ekim tarihlerinde Afyonkarahisar ilinde gerçekleştirdi.

KIRIKKALE KATILDI

Kırıkkale temsilen Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal ve Dernek 2.Başkanı Yusuf Baran´ın katıldığı toplantıda Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı ve Başbakanlık Personel Atamaları Daire Başkanlığı Eğitim uzmanları tarafından Şehit aileleri ve Gazilerle ilgili mevzuatlar hakkında bilgilendirme yapıldı.

EV SAHİBİ BELEDİYE

Ev sahipliğini Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban´ın yaptığı Şube Başkanları İstişare toplantısı programları dolu dolu geçti. Afyonkarahisar Belediyesi ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığı tarafından ortaklaşa olarak Aziz Şehitlerimiz için Kur´an-Kerim ve tasavvuf konseri düzenlendi. Düzenlenen Programa Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Taner Uran, Şube Başkanları ve vatandaşların katıldığı Atatürk Spor Salonunda bütün Şehitlerimiz bir kez daha anıldı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü