Lice´den acı haber

Lice´den acı haber

KÖPEKLER YİNE AZDI!

Kırıkkale, bu sabaha şehit acısıyla uyandı. Diyarbakır Lice´de hainlerle girilen çatışmada ağır yaralanan Balışeyh-Mehmetbeyobası nüfusuna kayıtlı Jandarma Üstçavuş Şükrü Ceylan kaldırıldığı hastanede şehit düştü.

Evli ve Yavuz adında 3 yaşında bir çocuğu bulunan şehit Şükrü Ceylan´ın Etiler Mahallesindeki baba ocağından ağıtlar yükselirken olayı duyan vatandaşlar Etiler Mahallesine akın etmeye başladı. Bu arada eve dev Türk bayrağı asıldı.

Çocuğunun şehit olduğunu duyan baba Muhittin Ceylan, fenalık geçirerek Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı. Tedavisinin ardından sağlık görevlileri eşliğinde evine getirildi.  Şehit Ceylan´ın 4 kardeş olduğu, kardeşlerinden Hüseyin Ceylan´ın da Eskişehir´de uzman çavuş olarak görev yaptığı öğrenildi. Şehidin asıl görev yerinin Ağrı´nın Patnos ilçesinde olduğu ve geçici olarak Diyarbakır´a görevlendirildiği bildirilirken, Şehit Astsubay Ceylan´ın daha önceden uzman çavuş olduğu ve sıvanı kazanarak astsubaylığa yükseldiği açıklandı. 

Kırıkkale´nin Bağlarbaşı Mahallesinde babasının evinde ikamet eden eşi Büşra Ceylan (28), ve yakınlarının Diyarbakır´a yapılacak tören için bu şehre gideceği belirtildi. Teröre lanet yağdıran baba Muhittin Ceylan, ?Teröre lanet olsun. Allah şehitlerimize rahmet eylesin? diyerek acı gözyaşları döktü.

Şehit Şükrü Ceylan´ın cenazesi 27 Haziran Pazartesi günü Nur Camii´nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kırıkkale Şehitliğine defnedilecek. Pusula Gazetesi olarak şehidimize Alla´tan rahmet, ailesine ve Yüce Türk Milletine başsağlığı dileriz.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ