Şehirden çıkıp köy okulunu tamir ettiler

Şehirden çıkıp köy okulunu tamir ettiler

ÖZEL VE GÜZEL BİR PROJE

Şehirden çıkıp köy okulunu tamir ettiler

Sivil Yaşam Derneği ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü yürüttüğü ?Şehirden Çıktım Köye´ projesi kapsamında 2 sınıftan oluşan ve 23 öğrenciye sahip olan Keskin´in Haydardede köyünde Haydardede İlköğretim Okulunun dış cephe ve tuvaletleri boyandı. Ayrıca öğrencilerin de kırtasiye malzemeleri ihtiyaçları karşılandı.

İHTİYAÇLARI BELİRLENDİ

Projemiz kapsamında Sivil Yaşam Derneği, Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüşerek, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile belirlediği Keskin´in Haydardede köyünde Haydardede İlköğretim okuluna gittiler. Birleştirilmiş 2 sınıftan oluşup 23 öğrenciye sahip olan okul, Okul Müdürü Şenol Erdem ile görüşülerek, okulun dış cephe ve tuvaletlerinin boyadı. Bunun yanında öğrencilere kırtasiye malzemeleri dağıtıldı.

GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİLER

Yapılan araştırmalar sonucunda 35 gönüllü, ön hazırlıklardan sonra Haydardede İlköğretim Okuluna giderek eksikleri tamamlamaya çalıştı. 2 gruba ayrılarak çalışan gönüllüler, bir grup okulun boyanmasıyla ilgilenirken, bir grup da çocuklarla oyunlar oynayarak güzel bir gün geçirmelerini sağladılar.

BU PROJE İÇİN ÇOK UĞRAŞTIK

Günün sonunda SİYAMDER Kırıkkale Başkanı Hatice Nur Taşkın, "Bu proje için çok uğraştık. Güzel sonuçlar aldığımız için en önemlisi de miniklerimizin yüzlerinde gülümsemeye neden olduğumuz için çok mutluyuz. Projemizin hayata geçirilmesinde, miniklerimizin yüzlerini güldürmemizde, ihtiyaçlarını karşılamamızda bize yardımcı olan İl Milli Eğitim Müdürü ve müdür yardımcılarına, Keskin Milli Eğitim Müdürü ve müdür yardımcılarına öğretmenler ve gönüllülerimize tek tek teşekkür ederiz." dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü