Şehirciliği RANTA feda edemeyiz

Şehirciliği RANTA feda edemeyiz

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay İl Başkanlığındaki bayramlaşma töreni sırasında Polis Meslek Yüksek Okulu ve Yüksek İhtisas Hastanesi çevresindeki yapılaşmayı eleştirdi. Yetkilileri uyaran Atalay Şehirciliği ranta feda edemeyiz” dedi.

 YETKİLİLERE YAPILAŞMA ELEŞTİRİSİ

Atalay Parti binasındaki bayramlaşma töreni sırasında önemli açıklamalarda bulundu. Öncelikle seçim konusunda açıklamalarda bulunan Atalay Atalay PMYO ve Yüksek İhtisas Hastanesi çevresindeki yapılaşmayı da eleştirdi.  Çarpık kentleşme ve yatırımların etrafını kapatan yapıların şehrin çevre düzenini olumsuz etkilediğini belirten Atalay İç Anadolu Bölgesi’nde tek olan ve büyük bir yatırım olarak kabul gören PMYO’nun etrafının binalar ile çevrildiğini, yapılan yatırımın hem görsel hem de işlevsel olarak değerini yitirdiğini söyledi.

 

ÇALIŞMALARIMIZ BU YÖNDE OLACAK

Çevre ve şehircilik anlamında bir diğer hatanın da Yüksek İhtisas Hastanesinin yakınındaki düğün salonlarının var olması olduğunu bildiren Atalay  Atalay “Hastane ile  düğün salonu yan yana gelmeyecek iki unsur. Yapılaşma bakımından son derece yanlış bir durum. Bunlarla ilgili gerekli incelemelerimizi ve uyarılarımızı yapacağız. Çalışmalarımız öncelikle bu yönde olacak” dedi. Atalay Kırıkkale’de önemli yatırımların yapıldığını da belirterek önümüzdeki haftalarda buraların açılışı için Başbakan Erdoğan’ın Kırıkkale’ye geleceğini bildirdi. 



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı