Şehir parkında hummalı çalışma

Şehir parkında hummalı çalışma

KIRIKKALE´NİN İKİ PRESTİJ PROJESİ 2017 YILINDA HAYATA GEÇECEK

KIRIKKALE´NİN İKİ PRESTİJ PROJESİ 2017 YILINDA HAYATA GEÇECEK

Şehir parkında hummalı çalışma

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Şehir Merkezinde inşaat çalışmaları devam eden Tarihi Kırıkkale evleri ve Şehir Parkı inşaatında incelemelerde bulundu.

İNŞAATLARIN HIZLANDIRILMASI TALİMATI

Şehir Merkezinde inşaat çalışmaları devam eden Şehir Parkı ve Tarihi Kırıkkale evlerini yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, yetkililerden bilgi aldı. Çalışmaların hızlandırılması konusunda talimatlar verdi.

49 BİN METREKARE ALANI KAPSIYOR

49 dönümlük bir alanda yapılan Şehir parkı çalışmalarında 49 bin metrekare alanda tasarlanan Şehir Park Projesinde; Yürüyüş, bisiklet ve paten yolları, 3 bin metrekare etkinlik çayırı ve sahne Açıkhava Atölye Alanı, Sergi Duvarları, Açık ve kapalı oturma alanları, Oyun tepeleri, Işık oyunlu süs havuzları, Kuş evleri, Bitki labirenti, Kokulu çiçekler bahçesi, Büfe, Renkli bitkiler bahçesi, Tırmanma duvarı olacağı belirtildi.

TARİHİ KIRIKKALE EVLERİ İNŞAATI

Belediyenin Sosyal ve Kültürel Tesis Projesi Tarihi Kırıkkale Evleri Kültür Bakanlığından tescilli tarihi konaklarımızın mimari özelliklerini yansıtan projede 12 adet 50´şer m2 dükkân, 2 adet 350´şer m2 lokanta Açık oturma alanları, Açık yemek alanları bulunduğu ve Tarihi Kırıkkale Evleri Projesi yapım çalışmasının hızla devam ettiği bildirildi. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı bu iki projenin en yakın zamanda hemşerilerimizin hizmetine sunulacağını ifade ederek Kırıkkale´mize hayırlı olmasını diledi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü