Şehir Parkında 23 Nisan coşkusu

Şehir Parkında 23 Nisan coşkusu

ŞEHİR PARKI GELENEK OLACAK

Şehir Parkında 23 Nisan coşkusu

Kırıkkale Belediyesi tarafından Büyük Şehir Parkında düzenlenen 23 Nisan Kutlama etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve protokol üyeleri çocuklarla bir araya geldi. Çocuklara balon, pamuk şekeri ve bazı hediyeler dağıtan Saygılı çocuklarla doyasıya eğlendi. 

ŞEHİR PARKI GELENEK OLACAK

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen programlara katıldı. Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında düzenlenen törenin ardından bu yıl ilk defa düzenlenen Büyük Şehir Parkı Etkinlik Çayırında çocuklara özel oyun parkur kuruldu. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, il protokolü ile birlikte çocuklara pamuk şeker ve balon dağıtarak çeşitli hediyeler verdi.

ÇOCUKLARLA DOYASIYA EĞLENDİ

Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında düzenlenen törenin ardından bu yıl ilk defa düzenlenen Büyük Şehir Parkı Etkinlik Çayırında çocuklara özel oyun parkuru kuruldu. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, il protokolü ile birlikte çocuklara pamuk şeker ve balon dağıtarak çeşitli hediyeler verdiler. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, bu vesile ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladığını ifade etti. Büyük Şehir Parkı Etkinlik Çayırında çocuklara özel oyun parkuru için veliler Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´ya teşekkür ettiler.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ