Şehir parkı, şehrin imajı

Şehir parkı, şehrin imajı

BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SAYGILI ŞEHİR PARKI VE ŞEHİTLER PARKINI GEZEREK PARKTAKİ VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SAYGILI ŞEHİR PARKI VE ŞEHİTLER PARKINI GEZEREK PARKTAKİ VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Şehir parkı, şehrin imajı

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, geçtiğimiz yıl hizmete açılan Büyük Şehir Parkı ve Şehitler Parkında incelemelerde bulunarak parklardaki yaza hazırlık bakım çalışmalarının hızlandırılmasını istedi. Saygılı, parklardaki vatandaşlarla sohbet edip çocuklarla yakından ilgilendi. Şehir parkının kendisi için övüneceği bir proje olduğunu söyleyen Saygılı, bu yüzden için parklara özel bir önem verdiğini belirtti.

BAŞKAN PARKLARDA İNCELEME YAPTI

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, geçtiğimiz yıl hizmete açılmasıyla birlikte vatandaşların uğrak yeri haline gelen Büyük Şehir Parkı ve Şehitler Parkında incelemelerde bulundu.

VATANDAŞLAR FIRSATI DEĞERLENDİRDİ

Belediye Başkanı Saygılı´yı karşılarında gören vatandaşlar fırsatı değerlendirerek istek ve taleplerini anında ilettiler. Belediye Başkanı Saygılı ise parklardaki bakım ve onarım işlerinin bir an evvel bitirilmesini istedi. Vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Saygılı, vatandaşların dilek ve temennilerini dinledi. Parkta aileleriyle gezen çocuklarla yakından ilgilenen Saygılı, bir çocuğun elinden tutarak parkı birlikte gezdi.

ÇALIŞMALAR HIZLI BİR BİÇİMDE SÜRÜYOR

Vatandaşlar, belediye çalışmalarından oldukça memnun olduklarını ve böyle bir parkı Kırıkkale´ye kazandırdığı için Başkan Mehmet Saygılı´ya teşekkürlerini ilettiler. Belediye Başkanı Saygılı ise Kırıkkale genelinde çalışmaların devam ettiğini ve bahar aylarının girmesiyle birlikte çalışmaların hızlanacağını ifade etti. Her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm cadde ve sokakların parkların çiçeklerle donatılacağını, parklardaki ağaçlandırma çalışmalarının süreceğini belirterek, ?Bizim amacımız insanlarımızın daha rahat, daha huzurlu, daha temiz ve daha yeşil bir ortamda yaşamasını sağlamak? dedi.

HABER: Murat Karadağ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü