?Şehir Müzesi? fikri tuttu

?Şehir Müzesi? fikri tuttu

HERKESTEN OLUMLU TEPKİLER ALDI

?Şehir Müzesi? fikri tuttu

Geçtiğimiz haftalarda Kırıkkale´yi ziyareti sırasında ?Kırıkkale´ye Şehir Müzesi Kurulmalı? fikrini ortaya atan Erdoğan Aslıyüce, konuyla ilgili olarak, gördüğü ilgiden dolayı yerel basına ve yetkililere teşekkür etmek amacıyla e-posta gönderdi.

HERKESTEN OLUMLU TEPKİLER ALDI

Hoca Ahmed Yesevî Vakfı Genel Başkanı Erdoğan Aslıyüce geçtiğimiz haftalarda Kırıkkale´yi ziyaret ettiği sırada Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hamit Pehlivanlı ve yerel gazeteleri ziyaret ederek Şehir Müzesi konusunda görüş alışverişinde bulunmuş, görüştüğü herkesten de olumlu tepkiler almıştı.

İLGİLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Gönderdiği teşekkür postasında, ?9-12 Kasım 2015 günlerinde bulunduğum Kırıkkale´de ?Şehir müzesi kurulmalı´ düşünceme sahip çıkan değerli yöneticilerimiz, başta Sayın Valimiz Ali Kolat Beyefendiye, Belediye Başkanlığına vekâlet eden Mutlu Erol Bakır´a, Üniversite Hocalarımıza, Kırıkkale yerel basınına, sivil toplum kuruluşları (STK) yöneticilerine ve saygı değer halkımıza şükranlarımı ifade ederim. Bu güzel şehrimize ?Şehir Müzesi´ kurulum aşamasında düşünce olarak, kurulum sonrasında ise malzeme bazında yardımcı olacağımı bildiririm? diyen Aslıyüce, yardımcı olacaklarını bildiren tüm ilgililere de teşekkür etti.

RAMAZAN CAN BİZZAT İLGİLENDİ

Öte yandan, konuyla ilgili Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ile görüş alışverişinde bulunan Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Tarih Anabilim Dalı Doktora Öğrencisi ve Gazetemiz Yazarı Habilhan Pehlivanlı da, Can´ın konuya çok ilgili yaklaştığını bildirerek, ?Sayın Milletvekilimiz, haberimizin ardından beni arayarak, konuya dikkat çektiğimiz için çok memnun olduğunu, Kırıkkale´miz için geç kalınmış bu projenin gerçekleşmesi için ne gerekiyorsa yapacağını vurguladı? dedi.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı