Şehidin evine taziye ziyareti

Şehidin evine taziye ziyareti

ÖZTÜRK´TEN TAZİYE ZİYARETİ

Şehidin evine taziye ziyareti

Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Uğur Şahin´in Yenimahalle´deki evine giderek taziyede bulundu. Taziye ziyaretine partililer de katıldı. Ziyarette dualar edildi ve Kur´anı Kerim okundu.

ONLAR VARSA BİZ VARIZ

Şehidin ailesine taziyede bulunan Öztürk, ?İnsan olarak hepimizin hayatında din, iman, istiklâl, bayrak ve vatan sevgisi gibi kutsal sayılan değerlerimiz vardır. Her insanın bu değerlere bağlı olması, gerektiğinde bunlar için kanını ve canını vermesi dinî ve millî bir görevdir. Şehitlik ise Hak yolunda, Allah uğrunda canını feda etmek aşkla, sevgiyle tertemiz ve dipdiri olarak Yaradan´ına kavuşmaktır.?

ŞEHİTLER ÖLMEZ

Öztürk, ?Tarihimiz, eşsiz kahramanlık örnekleri ve zaferlerle doludur. Atalarımız, her karışı kanla yoğrulmuş kutsal vatan topraklarının savunması, namus, şeref ve mukaddesatımızın korunması için canlarını verip şahadet şerbetini içmişlerdir. Bizler de onların torunlarıyız. İnanıyoruz ki, şehitlik bir fani için erişilecek rütbelerin en yükseğidir. Din, iman, vatan ve mukaddesat uğrunda şahadet şerbetini içip bu fani âlemden göçenler, Allah katında Peygamberlerden sonra en yüksek mertebeyi kazanan bahtiyarlardır. Biz onların aramızdan ayrılmasıyla öldüklerini sanıyoruz. Oysa onlar ölmemişlerdir. Bizim, mahiyetini bilemediğimiz bir hayat mertebesinde yaşamaktadırlar.?

ŞEHİT OLUŞU

Diyarbakır´ın Sur İlçesinde terör örgütü PKK´ya yönelik operasyonda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan 37 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Uğur Şahin´in cenazesi, helikopterle memleketi Kırşehir´in Kaman İlçesi´nin Tatık Köyü´ne getirildi.  2 kız ve 1 oğlu bulunan Jandarma uzman çavuşun ailesinin Kırıkkale´de oturduğu için Tatık Köyü muhtarlığınca köy konağının önüne taziye çadırı kuruldu ve Türk bayrakları asıldı. Töreninin yapıldığı alana getirilen şehidin cenazesi tekbirlerle alındı. Evli ve 3 çocuk babası şehit Uzman Çavuş Şahin´in cenazesi, ikindi vakti düzenlenen cenaze töreninin ardından köy mezarlığında toprağa verildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü