Şehidimizin ismi okulda yaşayacak

Şehidimizin ismi okulda yaşayacak

İSMİ ÖLÜMSÜZLEŞTİ

Şehidimizin ismi okulda yaşayacak

30 Kasım 2016 tarihinde Şırnak´ta Şehitlik mertebesine ulaşan İsa Nazlım İsmi mezun olduğu okulda yaşatılacak. Ankara-Altındağ Ahi Evran Mesleki Eğitim Merkezinde Elektrik Ustası Eğitimini tamamlayan Şehidimiz anısına Okulunda Şehit İsa Nazlım Köşesi oluşturuldu.

ŞEHİT YAKINLARI KATILDI

Düzenlenen programa Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Zülkarneyn Avcı, Okul Müdürü Emin Doğruyol, Şehidimizin yakınları, Kırıkkale Şehit aileleri, Okul Öğretmen ve Öğrencileri katıldı. Düzenlenen açılış programında, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal tarafından Şehidimiz İsa Nazlım´ın özgeçmişi okundu.

AÇIKLAMA YAPTI

Dernek Başkanı Rıfat Öcal yaptığı açıklamada ?Şehidimiz İsa Nazlım, ?30 Mart 1996 tarihinde Ankara ilinde doğmuş olup Kırıkkale İli Sulakyurt İlçesi Güzelyurt nüfusuna kayıtlıdır. İlköğretimini Etimesgut ilkokulunda tamamladıktan sonra İskitler de bulunan Ahi Evran Çıraklık okulunu bitirerek elektrik ustası olmuştur.  5 Mayıs 2016 tarihinde Isparta Terörizmle mücadele Alayında acemi birliğini Mayın Detektörcüsü olarak tamamladıktan sonra, Usta Birliğine 8 Temmuz 2016 Tarihinde Şırnak Uludere Andaç Karakolunda başlamıştır.?

MAYIN PATLATILMIŞTI

?30 Kasım 2016 Tarihinde Şırnak Uludere ilçesi Kopki Tepe Üs Bölgesinde icra edilen Mayın arama Faaliyeti esnasında El Yapımı Mayının uzaktan patlatılması sonucu Şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Bekâr olan Şehidimiz İsa Nazlım Düzenlenen Askeri Törenle Kırıkkale İli Sulakyurt İlçesi Güzelyurt Köy Mezarlığında son yolculuğuna uğurlanmıştır? dedi.

İSMİ ÖLÜMSÜZLEŞTİ

Şehidin Babası Ergül Nazlım tarafından yapılan teşekkür konuşmasında ? Ölümsüz olan Evladımızın Mezun olduğu okulda bir köşe oluşturularak İsminin de Ölümsüzleştirilmesi yönünde yaptıkları çalışmalarından dolayı Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Okul idarecilerine bizleri Onurlandırdıkları için çok teşekkür ediyorum. Okulumuzda Öğrenim gören öğrencilerimize de başarılar diliyor, Ağabeyleri İsa Nazlım´ı örnek almalarını, Vatanına, Bayrağına ve Milletine sahip çıkmalarını istiyorum ?dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü