ŞEHİDİMİZ MEZARI BAŞINDA ANILDI

ŞEHİDİMİZ MEZARI BAŞINDA ANILDI

Hakkâri?de 2005 yılında otomobiline yerleştirilen uzaktan kumandalı bombanın patlaması sonucu şehit olan Kıdemli Üst Çavuş Şevket Kaygısız, mezarı başında anıldı.

DUALAR EDİLDİ
Şehit oluşunun 6. yılında ailesi tarafından verilen yemek ile anılan Şehit Astsubay Şevket Kaygisiz için dualar edildi. Dernek bahçesinde gerçekleşen yemeğe Kırıkkale Vali Yardımcısı Ali Çetin, Özel İdare Genel Sekreteri Atanur Aydın, CHP Kırıkkale İl Başkanı Av. Ziya Kavlak ve Yönetimi, gaziler, şehit yakınları ve askeri personeller katıldı. Eşi Mehtap Aynur Kaygisiz tarafından verilen yemeğe, şehidin babası Ekrem Kaygisiz, Ağabeyi Ercan Kaygisiz, kızı Aybüke Kaygisiz ve diğer yakınları katıldı.
 
GENİŞ KATILIM OLDU
Yaklaşık 80 kişinin katıldığı yemek sonrası Kırıkkale şehitliğine giden davetliler, şehitlikte Kaygisiz için dua ettiler. Şehit Kaygisiz?in eşi Aynur Kaygisiz ?Tam 6 yıl önce eşim Hakkari?de terör örgütü PKK tarafından bombalı saldırı sonucu şehit edildi. O zaman kızım 1 yaşındaydı ve babasını tanıyamadı. Kızım şimdi ilkokul birinci sınıfa başlayacak. Bizleri bunca zaman yalnız bırakmayan başta ailemize, şehit yakınlarımıza, dostlarımıza, komşularımıza ve özellikle derneğimize teşekkür ederiz? dedi.
 
ÇOCUKLAR YETİM BÜYÜMESİN
Yemek sonrası konuşma yapan Kırıkkale Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Rıfat Öcal ?Hain terör örgütü PKK, yıllardır canımızı yakmaya devam ediyor. 6 yıl önce Şevket Kaygisiz?di, 6 yıl sonra Sadık Güllü. Bu zaman içerisinde verilen şehit sayımızı hatırlamak bile zor. Buna biran önce dur denilmesi gerekiyor. Artık ocaklara ateş düşmesin. Çocuklar yetim büyümesin? dedi.


1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama