Şehidimiz var, kapalıyız!

Şehidimiz var, kapalıyız!

KEPENK KAPATTILAR

Şehidimiz var, kapalıyız!

Son zamanlarda meydana gelen terör olayları karşısında sessiz kalamayan Kırıkkaleli Sarraflar bir günlüğüne kepenk kapatma kararı aldılar.

KEPENK KAPATTILAR

İki ayda 6 şehit veren Kırıkkale´nin sarraf ve kuyumcu esnafı, terör olaylarını protesto etmek için dün bir günlüğüne kepenk kapattı. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Kırıkkale Sarraflar ve Kuyumcular Odası Başkanı Rıza Ulusoy, ?Ülkemizin son dönemde içinde bulunduğu hal artık tahammül edilemez noktaya geldi. Ülkemiz üzerinde emelleri olan bölücülerin huzurumuza ve kardeşliğime kastederek gerçekleştirdikleri olaylar karşısında artık tepki vermek gerektiğine inanıyoruz? dedi.

BİRLİĞİMİZE ZARAR VERMEMELİYİZ

?Vatan evlatlarını, asker ya da polis olarak bizleri koruyan yavrularımızı haince, kaleşçe eylemlerle katleden teröristlerin bir an önce yok edilip kardeşlik hukukumuzun yeniden tesis edilmesi için milletçe birlik beraberlik içinde hareket etmeliyiz? diyen Ulusoy, tepki verirken ölçülü, vakur ve kanunlar çerçevesinde hareket edilmesi gerektiğine de vurgu yaparak, ?Türk Milletinin kardeşliğine zarar verecek her türlü eylemden de kaçınmalıyız. Bizler asil bir milletin evlatlarıyız. Bu asaletimiz korumak zorundayız? diye konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ