Şehidimiz Saydam´ın İsmi Okulda Yaşayacak

Şehidimiz Saydam´ın  İsmi Okulda Yaşayacak

Şehidimiz Saydam´ın İsmi Okulda Yaşayacak

TÖREN DÜZENLENDİ
Okulda düzenlenen törene, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kırıkkale Şubesi Başkanı Rıfat Öcal, şehidin ailesi ve okul müdürleri katıldı.

KUR´AN-I KERİM TİLAVETİ
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı´nın okunması ile başlanan tören, Kur´an-ı Kerim tilaveti, şehidin öz geçmişinin okunmasıyla devam etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Çetin, törendeki konuşmasında, şehitliğin çok yüce bir mertebe olduğunu vurgulayarak, onların bu vatan ve bu bayrak için şehit olduklarını söyledi.
ŞEHİTLERİN İSİMLERİ OKULLARDA YAŞAMALI
Şehitlerin isimlerini okullarda yaşatmaya devam ettiklerini ifade eden Çetin, bugün de Şehit Musa Saydam´ın ismini okula verdiklerini kaydetti.

Şehit Musa Saydam´ın fotoğraflarının yer aldığı şehit köşesinin de açıldığı törende, İl Milli Eğitim Müdürü Çetin tarafından şehidin ailesine Kur´an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye edildi.

2015 YILINDA ŞEHİT OLMUŞTU
Musa Saydam, 15 Ağustos 2015´te, Bingöl´ün Karlıova ilçesinde, yol keserek kimlik kontrolü yapan terör örgütü PKK mensuplarına müdahalede bulunan güvenlik güçlerini taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşmüştü.

HABER MERKEZİ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ