Şehide Saygı Konvoyu

Şehide Saygı Konvoyu

SOKAKLAR MİNİBÜSLERLE DOLDU

Şehide Saygı Konvoyu

Kırıkkale´deki şehirci minibüsçüleri şehitlere saygı, teröre lanet konvoyu düzenledi. Dün akşam bir araya gelen minibüsçüler konvoy halinde tüm cadde ve sokakları gezerek terörü protesto ettiler.

TERÖRE LANET PROTESTOLARI

Son aylarda artan terör olayları nedeniyle yurt genelinde yayılarak büyüyen protestolara Kırıkkale de dâhil oldu. Son bir ay içinde 6 şehit veren Kırıkkale´de her kesimden protesto sesleri yükselmeye başladı. Yurdun dört bir yanında sokaklara dökülen vatandaşlar şehitlere saygı, teröre lanet yürüyüşü yaptı. Birçok ilde değişik platformlarda terör lanetlenirken bazı illerde önlenemeyen olaylar yaşandı.

SOKAKLAR MİNİBÜSLERLE DOLDU

Terör Kırıkkale´de de üç günden bu yana lanetleniyor. Bunun için yürüyüşler düzenleniyor. Toplantılar yapılıyor. Önceki gün Kırıkkale´deki şehit töreninden sonra sokaklara dökülen vatandaşlardan sonra şehir içi minibüsçüleri de dün akşam bir araya gelerek teröre lanet şehitlere saygı konvoyu düzenledi. Cumhuriyet meydanından başlayan konvoya yaklaşık 200 minibüs katıldı Minibüsler konvoy halinde korna çalarak Zafer Caddesini takip ederek tüm cadde ve sokakları dolaştı. Daha sonra mahallelere yönelen minibüslere çevreden vatandaşlar alkışlarıyla eşlik etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ