Şehadetinin 13. yılında anıldı

Şehadetinin 13. yılında anıldı

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ YÜCEL BAYAT KABRİ BAŞINDA DUALARLA ANILDI

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ YÜCEL BAYAT KABRİ BAŞINDA DUALARLA ANILDI

Şehadetinin 13. yılında anıldı

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ve Şehit Uzman Jandarma Çavuş Yücel Bayat şahadetinin 13.yılında dualarla anıldı. Şehidin ailesi, 13 yıl geçmesine rağmen acılarının dinmediğini ve evlatlarını özlediklerini belirtti.

YEMEK İKRAM EDİLDİ

İlk program Şehit Yücel Bayat´ın kabrinin bulunduğu Kırıkkale Şehitliğinde başladı. Şehitlik Camisi Din görevlisi Yalçın Demirel tarafından Şehidimizin kabri başında okunan Kuran-ı Kerim ve yapılan dualar sonrası Şehidimizin ailesine sabır ve başsağlığı dileklerinde bulunuldu. Diğer Şehitlerin kabirleri de ziyaret edilerek dua edilen program Dernek binasında devam etti. Şehit Uzm. J. Çvş. Yücel Bayat´ın ailesi tarafından Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğinde Dernek üyelerine iftar yemeği ikram edildi.

DUALAR OKUNDU

2011 yılından 2016 yılına kadar düzenlenmiş olan Şehit Yücel Bayat´ı anma programlarının slâyt gösteriminin de yapıldığı iftar programında Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Şehidimiz Yücel Bayat hakkında bilgi verildi. ?Şehidimiz Yücel Bayat, 25 Mayıs 1983 tarihinde Aydın İlinde dünyaya gelmiş, İlkokulu Ankara´da, Orta ve Lise Öğrenimini de İlimizde tamamlamıştı. Asker olmaya karar veren Şehidimiz, Ankara-Beytepe Uzm. J. Çvş. Okulundan mezun olarak ilk görev yeri olan Antalya İli Manavgat İlçesinde görevine başlamıştı.

BİLGİLER VERİLDİ

23 Mayıs 2004 tarihinde yol güvenliği sağlamakla görevli iken kimliği belirsiz kişiler tarafından kasıtlı olarak Jandarma aracının üzerine araçlarını sürmeleri sonucu Şehitlik mertebesine ulaşmıştı. Bekâr olan Şehidimiz doğum günü olan 25 Mayıs´ta Kırıkkale Şehitliğine defnedilmiştir? dedi.

Haber Merkezi



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü