Şefkatin, fedakârlığın, sabrın ve özverinin sembolüdür kadınlar

Şefkatin, fedakârlığın, sabrın ve özverinin sembolüdür kadınlar

KADINLARIMIZ, LAYIK OLDUKLARI DEĞERE BİR AN ÖNCE KAVUŞMALIDIR

Şefkatin, fedakârlığın, sabrın ve özverinin sembolüdür kadınlar

8 Mart Dünya Kadınları Günü münasebetiyle bir basın açıklaması yayınlayan Türk Enerji-Sen İl Başkanı İlker Mazılıgüney, Peygamber Efendimizin cennetle müjdelediği kadınların son zamanlarda uğradıkları baskı, şiddet, taciz ve tecavüzlerin insanoğluna asla yakışmadığını kaydederek, ?Şefkatin, fedakârlığın, sabrın ve özverinin sembolüdür kadınlarımızı baş tacı etmeliyiz? dedi.

"CENNET, ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR"

Mazılıgüney, kadınların aile dokusunun temelini teşkil eden, doğumumuzdan başlayıp ölene dek bizi karşılıksız seven, şefkatin, fedakârlığın, sabrın ve özverinin sembolü olduğunu ifade eden açıklamasında, ?Geleceğimizi şekillendiren ve yetiştiren, toplum hayatında erkeklerden çok daha zor şartlar altında çalışmak zorunda bırakılan ve her türlü şiddet ve tacize uğrayan yine kadınlardır ne yazık ki. Ama diğer taraftan Peygamber Efendimizin ?Cennet, annelerin ayakları altındadır´ diyerek cennetle de müjdelenen yine kadınlarımızdır.?

TÜRKLERDE KADIN HER ZAMAN DEĞERLİDİR

?Gerek İslamiyet öncesi Türk toplumlarında, gerekse İslamiyet´in kadına verdiği değerle bizim için her daim baş tacı olan kadınlarımızın, çeşitli sapkın inanışlardan ve sapıklıklardan kaynaklı olarak uğradıkları baskı, şiddet, taciz ve tecavüzler, yaratılmışların en yücesi olan insanoğluna asla yakışmamaktadır. Hele hele bir Türk´e, bir Müslüman´a asla yakışmamaktadır? ifadelerine yer verdi.

KADINLARIMIZ, LAYIK OLDUKLARI DEĞERE BİR AN ÖNCE KAVUŞMALIDIR

Mazılıgüney sözlerini şöyle tamamladı: ?Kadını zayıf gören anlayış, iş yerlerinde de ?Mobbing´ uygulanabilecek, baskı altında tutulabilecek en zayıf çalışan kitlesini ne yazık ki kadınlar olarak görmektedir. Hayatımızın her evresinde bu kadar büyük role sahip tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü en kalbi duygularımla kutlar, insanoğlunun varlığında bu denli önemli bir yere sahip olan kadınlarımızın, layık oldukları değere bir an önce kavuşmalarını temenni ederim.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ