Şeffaf belediyecilik yapacağız

Şeffaf belediyecilik yapacağız

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, kişisel hedeflerle uğraşmadığını, yüksek idealler ve projelerle Kırıkkale'yi geliştireceklerini söyledi. 30 Mart'ta hep birlikte seçimi kazanacaklarını belirten Yılmaz, sessiz sedasız yapılan ihalelerin y

SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, kendisine destek veren vatandaşlara teşekkür ettiğini belirterek, seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Esnaf ziyaretlerini de aralıksız sürdüren Yılmaz, vatandaşların büyük ilgisiyle karşılanıyor. Yüksek ideal ve projelerle şehri geliştireceklerini belirten Yılmaz, vatandaşların ilgisinden memnun olduklarını ve anket çalışmalarında önemli başarılar yakaladıklarını söyledi. Sorunların çözüme kavuşacağını belirten Yılmaz konuşmasının devamında, “Kırıkkaleli hemşehrilerim; Şimdiye kadar bana vermiş olduğunuz desteklerinizden dolayı sizlere minnettarım. Sizlerin bu teveccühünüzü boşa çıkarmadan sizlerin içinizden bir kardeşiniz olarak kişisel hedefler uğruna değil yüksek idealler uğruna mücadele etmeyi kendimize ilke edindik.”

 

SORUNLARI BİLİYORUZ

“İlimizin sorunları ile alakalı ciddi çalışmalar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. İçilmeyen suyumuzu, Atıl bırakılan parklarımızı, yetersiz sosyal alanları, kimseye kulak asmayan kapalı kutu belediyecilik anlayışını ve sorunları dile getirmekle yetinmeyip çözüm yollarını ortaya koymaya gayret ediyoruz. Çalışmalarımız esnasında şahısları değil icraatları hedef aldık. Her şartta üslubumuzu muhafaza ederek Ahlaki yöntemlerin dışına çıkmadan, Mücadelemizi karşılıklı saygı çerçevesinde yürütmeye gayret ediyoruz. İlimizin potansiyelini değerlendiremeyen, iç ve dış dinamiklerini harekete geçiremeyen bu dar yapı değişmedikçe bu gün ki noktadan daha ileriye gitmek mümkün değildir. İşte biz Kırıkkale’nin gelişiminin önündeki bu engelleri kaldırmak ve ilimizi efsane Milli Görüş belediyeciliği ile buluşturmak üzere yola çıktık.”

 

HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

“Allahın izni ile bunu hep birlikte başaracağız. Bizim söylemden öte eyleme dönüştürdüğümüz bir sloganımız var.  Birlikte başaracağız Kırıkkale kazanacak diyoruz. Birlikte başarmaya var mısınız?

Bildiğiniz gibi başarıya ulaşmanın birinci şartı inanmaktır. Biz ekip olarak başaracağımıza canı gönülden inanıyoruz. İnanmayanın inandıramayacağı bir gerçektir. Bunun için hep birlikte başaracağımıza inanmalı ve işin gereğini yapmalıyız. Hep birlikte başarmamız gerekenlere kısaca değinmek istiyorum. Mevcut dar ve kapalı kutu yönetim anlayışını ortadan kaldırarak daha geniş tabanlı halkın ve sivil toplumun karar mekanizmalarına dahil edildiği bir yönetim anlayışına geçmeyi Birlikte Başaracağız. Adamına göre değişen bütün uygulamaları sonlandırarak belediyemizi kurumsallaştırarak bütün hizmetleri bir standarda bağlayarak hizmet alımında eşitliği sağlamayı birlikte başaracağız.”

 

 

İHALELER SESSİZ SEDASIZ OLMAYACAK

“Sessiz sedasız milletten habersiz yapılan ihaleler yerine bütün ihalelerde şeffaf belediyecik anlayışını hakim kılmayı Birlikte Başaracağız. Sorunların mahallinde tespit yapılarak ilgili birime aktarılarak takibini yaparak ve hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulmasını Birlikte Başaracağız. Halk günleri, halk meclisleri uygulamasını devreye sokarak hesap soran değil, hesap veren belediyecilik anlayışına geçmeyi Birlikte Başaracağız. Partizanlık, Adamcılık, Akrabacılık, gurupçuluk, bölgecilik yapmadan İlimizde yaşayan her bireyin hakkını hukukunu gözetmeyi Birlikte başaracağız.

Makamların, koltukların millete ait olduğunu asla unutmayacak ve emanete sahip çıkmayı Birlikte Başaracağız. Bunları başardığımızda Kazanan Kırıkkale ve Kırıkkaleli olurken,  kaybeden olmayacak. Bu ilkeler ve hedefler doğrultusunda bize yol arkadaşlığı yapacak herkese kapımız da gönlümüzde sonun kadar açıktır. Bugüne kadar kimseye sataşmamaya özen gösterdik. Ancak bu iyi niyetli yaklaşımımızı istismar edenlere birkaç cümle ile cevap vermek istiyorum.”



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız