Seçimlerin favorisi MHP olacak

Seçimlerin favorisi MHP olacak

Milliyetçi Hareket Partisinde şu günlerde kongre hazırlıkları yapılıyor. İlçelerde bir süredir devam eden çalışma tamamlandı. İl Başkanı Göçer kongrelerden güçlü çıkarak 2015 seçimlerine daha güçlü gireceklerini ve seçimlerin favorisinin MHP olacağını söy

TÜM İLÇELER KONGREYE HAZIR

İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer kongre süreciyle ilgili olarak ilçelerin hazır olduğunu söyledi. Merkez ilçe dâhil çevre ilçelerin kongre tarihleri konusunda Genel Merkez’in olayını aldıktan sonra seri bir şekilde çevre ilçelerin kongrelerinin yapılacağını belirten Göçer MHP’de her yapılan kongrenin partiye yeni bir hareketlilik yeni bir heyecan getirdiğini belirtti. Göçer çevre ilçe kongrelerinden sonra merkez ilçe kongresi ve akabinde il kongresi ile Kırıkkale teşkilatının genel seçim çalışmalarına fiilen başlayacağını kaydetti.

ADAY ADAYLARI NABIZ YOKLUYOR

2015 Genel Seçimleri için iddialı görünen Milliyetçi Hareket Partisinde geçtiğimiz dönemlere oranla bu dönem aday adayı sayısının bir hayli yüksek olması bekleniyor. İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer’in yanı sıra Şevket Özsoy, Avukat Abdullah Pekgöz, eski Milletvekili adayı Veli Uca, eski belediye başkanı Mustafa Pekdoğan, eski il başkanlarından Köksal Tonga, MYK Üyesi Avukat Halil Öztürk, eski il başkan yardımcısı Avukat Yavuz Kuzucu, eski Milletvekili Sağlık Bakanı Osman Durmuş, eski milletvekili aday adayı İdris Karakuş ve Avukat Erol Çakır’ın isimleri kamuoyunda tartışılıyor. Bu arada İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer’in vekillik için aday adaylığının kesinleşmesiyle merkez ilçe başkanı Erdal Baloğlu’nun il başkanlığına aday olması bekleniyor. Merkez ilçe adaylarının kim olacağı ise merak ediliyor.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız