Seçimin alternatif partisi olacağız

Seçimin alternatif partisi olacağız

MHP'de kongre heyecanı yaşanıyor. Kongre sürecine Bahşılı'dan başlayan MHP'de dün de Yahşihan ilçe kongresi yapıldı. İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, 2015 seçiminin Türkiye için milat olacağını söyledi.

MHP İL BAŞKAN SEYİT AHMET GÖÇER, KONGRELERDEN GÜÇLENEREK ÇIKACAKLARINI SÖYLEDİ.

Seçimin alternatif partisi olacağız

MHP’de kongre heyecanı yaşanıyor. Kongre sürecine Bahşılı’dan başlayan MHP’de dün de Yahşihan ilçe kongresi yapıldı. İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, 2015 seçiminin Türkiye için milat olacağını söyledi.

KONGRELER BAYRAM HAVASINDA GEÇİYOR

Milliyetçi Hareket Partisinde şu sıralarda kongre heyecanı yaşanıyor. 2015 seçimlerine hazırlık niteliğindeki kongreler bayram havasında geçiyor. İlçe kongrelerine Bahşılı’dan başlayan Milliyetçi Hareket Partisi hafta sonunda iki kongresini tamamladı. Cumartesi günü Bahşılı Kongresini yapan MHP dün de Yahşihan kongresini yaptı. Her iki kongrenin de bayram havasında geçtiğini söyleyen teşkilat yöneticileri MHP’nin 2015 seçimlerine daha güçlü girmeyi hedeflediklerini belirterek MHP’nin alternatif parti olacağını söylediler.

DAVULLU ZURNALI KONGRE

MHP Bahşılı İlçe Başkanlığındaki kongre tam bir bayram havasında başladı. Davullu zurnalı kongrenin açılış konuşmasını yapan Merkez İlçe Başkanı Erdal Baloğlu, ülkenin kötü bir süreçten geçtiğini söyledi. Kötü gidişin son bulması için 2015 seçimlerinin bir fırsat olduğunu belirten Baloğlu Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu seçimlere daha güçlü girebilmesi için kongrelerini tamamlamış yeni yönetimlerle daha güçlü bir şekilde hazırlanması gerektiğini belirtti. Kongrelerin MHP için taze bir kan olduğunu kaydeden Baloğlu 2015 seçimlerinde MHP’nin alternatif parti olacağını kaydetti.

AKP’YE DERS VERME ZAMANI GELDİ

12 yıldan bu yana ülkenin bataklığa sürüklendiğini söyleyen İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer ise yaptığı konuşmada son yıllarda verilen tavizler yüzünden ülkeyi bebek katili Apo’nun yönetmeye başladığını söyledi. 2015 seçimlerinin bir fırsat olduğunu kaydeden Seyit Ahmet Göçer kongrelerden daha güçlü çıkacaklarını ve ülkeyi talan edenlerden kurtaracaklarını bildirdi. AKP’ye ders verme zamanının geldiğini belirten Göçer 2015 seçimlerine güçlü bir şekilde gireceklerini ifade etti.

BAHŞILI’DA ÇAĞLAYAN, YAHŞİHAN’DA ÖZYURT

Cumartesi günü Bahşılı’da yapılan davullu-zurnalı kongrede mevcut ilçe başkanı Hasan Çağlayan yeniden ilçe başkanlığına seçildi. Tek liste ile girilen seçimde delegelerin tümünün oyunu alan Hasan Çağlayan güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanlığına seçildi. Dün yapılan Yahşihan ilçe kongresinde ise Metin Özyurt ilçe başkanlığına seçildi. MHP böylelikle iki ilçe kongresini tamamlamış oldu. Kongrelere İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer ve yönetim kurulu üyeleri, Merkez ilçe başkanı Erdal Baloğlu ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Parti MYK üyesi Halil Öztürk, belediye meclis üyeleri ve İl Genel Meclis üyeleri, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ile eski belediye başkanları ve partililer katıldı. MHP’de kongreler sürecek. Son olarak da merkez ilçe ve il kongresi yapılacak. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız