Seçimin açık ara favorisiyiz

Seçimin açık ara favorisiyiz

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Demir, yerel seçim çalışmaları kapsamında değerlendirme toplantıları yaptıklarını söyledi. Anket ve kamuoyu yoklamalarının da yapıldığını belirten Demir, seçimin favorisinin kendileri olduğunu belirterek, Hep birlik

BÜYÜK DESTEK VAR

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Demir, partisinin İl Başkanlığı’nda yaptığı açıklamada, yerel seçim çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü ve seçimin açık ara favorisi olduklarını açıkladı.

Partilerinin yaptığı hizmetlerden herkesin memnun olduğunu belirten Demir, vatandaşların kendilerine ve partilerine büyük bir destek verdiğini söyledi. Yerel seçim sürecini iyi takip ettiklerini ve kamuoyu yoklamalarında önemli bir başarıya imza attıklarını belirten Demir, değerlendirme toplantılarıyla çalışmaların tüm hızıyla sürdürüldüğünü bildirdi. Sandık görevlilerinin de eğitim çalışmalarının sürdürüldüğünü belirten Demir, yerel seçime hazır olduklarını belirterek, “Yerel seçimlere hazırız ve bu seçimi hep birlikte kazanacağız” dedi.

 

 



kırıkkaleli
12.03.2014 11:24:23
Sayın Başkan seçimin favorisi olduğunuz doğru bu önde olma durumu adayların değil Sayın Başbakanın başarısıdır. Bunu kimse inkar edemez. İktidar olarak seçim kanunu değiştirseniz. İsteyen herkes parti yerine bağımsız aday olsa ve seçimden sonra parti tercihi yapsa. Acaba partinizin adayı ne kadar favori olurdu.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız