Seçimin yaklaştığını bomba seslerinde anlıyoruz

Seçimin yaklaştığını bomba seslerinde anlıyoruz

SONU GELMEZ İÇ SAVAŞ İSTEYENLER VAR

Seçimin yaklaştığını bomba seslerinde anlıyoruz

Eskiden seçim yaklaştığını, seçim şarkılarından anlandığını belirten Kırıkkale Barosu Başkanı Avukat Erol Çakır, ?Şimdi ise bomba seslerinden anlıyoruz. Allah kahretsin, bu ülkenin birlik ve beraberliğine bomba koyanlara.?dedi.

BAŞSAĞLIĞI

Geçtiğimiz Cumartesi günü Ankara´da Barış Mitingi öncesi meydana gelen bombalı saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlara Allah´tan rahmet dileyen Avukat Erol Çakır, ?Ailelerine ve Milletimize başsağlığı diliyor; yaralıların bir an önce şifa bulmasını temenni ediyoruz.  Türkiye, yabancı istihbarat örgütlerinin birbirlerine ve devletimize karşı güç gösterilerinde bulunduğu, sonunda bedelini halkımızın canıyla ödediği sahipsiz ve kanlı bir arenaya dönüştürülmektedir. Ölümler üzerinden bu coğrafyayı dizayn etmek isteyenler akıttıkları kanda boğulacaklardır.? diye konuştu.

SONU GELMEZ İÇ SAVAŞ

Sözlerine devam Çakır,  şu şekilde konuştu: ?Toplumu birbirine kırdırarak varılacak yer, sonu gelmez bir iç savaşlar dizisidir. Devletin teröre karşı en etkili gücü ise daima hukuka uygun davranmak suretiyle meşruiyetini korumaktır. Çözüm, demokrasiden uzaklaşmak değil, hukuk devletine ve demokrasinin temel ilkelerine bütün gücümüzle sarılmaktır. Türkiye´yi etnik bir çatışmaya sürükleyerek bölünmesini isteyenler başaramayacaklardır. Her türlü etnik, dinsel, mezhepsel unsurların dışında tanımlanan milletimizin gücü, birlikteliğimizdedir. Millet olmaktan vazgeçerek değil, her türlü siyasi kaygı ve beklentiden arınarak birbirimize daha da sıkı kenetlenerek bu karanlık günlerin üstesinden geleceğiz. Türkiye Barolar Birliği, barolar ve avukatlar olarak 77 milyon insanımızın Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmakla gurur ve güven duymasını sağlamanın yolu, hepimizin adalet, insan hakları ve demokrasi paydasında buluşmasıdır. Türkiye Barolar Birliği bunu başarmak için üzerine düşeni her zaman olduğu gibi, hiç kimseden çekinmeden yapmaya kararlılıkla devam edecektir.?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ