Seçimin birinci partisi olacağız

Seçimin birinci partisi olacağız

MHP OYLARINI YÜKSELTECEK

Seçimin birinci partisi olacağız

MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer 1 Kasım seçimli ile ilgili hiçbir sorunlarının olmadığını söyledi. Göçer seçime toplumun benimseyeceği bir listeyle girerek seçimden başarıyla çıkacağını bildirdi.

MHP OYUNU YÜKSELTECEK

Milliyetçi Hareket Partisinin Kırıkkale´de 7 Haziran´da aldığı oyunu en az 15-20 bin arttıracağını belirten Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer bu kadar kısa zamanda hiçbir şeyin değişmediğini ve olayların aksine geliştiğini belirtti. Göçer Kırıkkale´de liste konusunda kesinlikle her hangi bir sıkıntının yaşanmasının söz konusu olamayacağını da söyledi.

VAATLERİMİZİN ARKASINDAYIZ

MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer MHP´nin 7 Haziran´daki vaatlerinin arkasında olduğunu da belirterek 1 Temmuz seçimlerinde de vatandaşlardan bu kıstasları göz önüne alarak oyunu ona göre kullanmalarını istedi. Kırıkkale´de şu ana kadar 8-10 kişinin adaylık için başvuruda bulunduğunu anlatan Göçer her bir aday adayının birbirinden değerli ve dava adamı olduğunu söyledi.

LİSTE KONUSUNDA SIKINTI OLMAZ

1 Kasım seçimine en rahat girecek olan partinin Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu belirten Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, liste konusunda herhangi bir sıkıntının söz konusu olmayacağını düşündüğünü belirterek seçim sürecini en iyi değerlendirmek ve zamanı en ekonomik ve en iyi değerlendirmek için il ve merkez ilçe teşkilatı ile sürekli istişare ettiklerini oluşturulacak komisyonlar aracılığı ile sürece tüm partilileri dâhil ederek seçimi başarıyla tamamlayacaklarını söyledi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız