Seçimi sandık başında kaybetmeyeceğiz

Seçimi sandık başında kaybetmeyeceğiz

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, geçmiş dönemde sandık başında kaybettikleri seçimi bu dönem kazanacaklarını ve bu konuda önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi. İktidarın gücüyle mücadele ettiklerini belirten Yılmaz, o dönem masa başınd

ANKETLERDE ÖNEMLİ BAŞARI YAKALADIK

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, Yerel seçim süreciyle ilgili açıklama yaptı. Kırıkkale’de demokratik bir ortamda çalışmaların sürdürüldüğünü belirten Yılmaz, kentte yapılan anketlerde önemli bir başarıya imza attığını söyledi. İl Teşkilatıyla koordineli olarak çalıştıklarını belirten Yılmaz seçim bürolarını açtıklarını ve çalışmaların daha da hızlandığını bildirdi. Kırıkkale şehir merkezine herkesin siyaset konuştuğunu belirten Yılmaz, kenar mahallelerde oturan insanların kime oy vereceğinin bu seçimde kazananı belirleyeceğini ifade etti.

 

AK PARTİ HEZİMETE UĞRAYACAK

Yılmaz, 30 Mart’ta akşamı AK Parti’nin bu seçimde umduğunu bulamayacağını ve hayal kırıklığına uğrayacağını söyledi.Milletin her zaman doğru yaptığını ifade eden Yılmaz, bu dönemde vatandaşların AK Parti’ye ders vereceğini ve önceki dönem hükümetler gibi AK Parti’nin de hayal kırıklığı yaşayacağını belirtti.

Kent genelinde yapılan kamuoyu araştırmalarında ve anketlere başarılı sonuçlar aldıklarını belirten Yılmaz, kendilerini olan güvenlerini tam olduğunu ve seçimi kazanacaklarını iddia etti.

Yılmaz, Kırıkkale’nin artık kaderinin değişmesi gerektiğini ve yapılacak olan projelerle kentin gelişmesi gerektiğini ifade etti.  



söztürk
9.01.2014 23:13:55
sandıkda kaybetmiyeceksiniz doğru söz.Sayımda kaybettirileceksiniz....

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız