Seçimi kazandılar, mazbatayı aldılar

Seçimi kazandılar, mazbatayı aldılar

MAHALLELERİ İÇİN ÇALIŞACAKLAR

Seçimi kazandılar, mazbatayı aldılar

Kırıkkale´de hafta sonu iki mahallede yapılan seçimde yeni göreve seçilen Muhtarlar Mazbatalarını alarak göreve başladılar. Hüseyin Kâhya Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Gülderen ile Kimeski Mahallesi Muhtarı Osman Altun seçim kuruluna giderek mazbatalarını aldılar. 

İKİ MAHALLE BOŞTU

Hafta sonu Kimeski Mahallesi ve Hüseyin Kâhya Mahallelerinde muhtarlık seçimi vardı. Kimeski´de muhtar Suat Tetik´in vefat etmesi, Hüseyin Kâhya´da da mevcut muhtarın ikamet sorunu nedeniyle muhtarlık seçimi kararı alınmıştı. Her iki mahallede seçimle ilgili hazırlıklar tamamlandı ve Hüseyin Kâhya´da 9 kişi, Kimeski´de ise 3 kişi muhtarlık için seçime girdi. Hüseyin Kâhya Mahallesi´nde Abdurrahman Gülderen, Kimeski´de ise Osman Altun seçimi farklı şekilde kazandılar.

MAHALLELERİ İÇİN ÇALIŞACAKLAR

Her iki isim de dün Adliye´ye giderek İl Seçim Kurulu´ndan muhtarlık mazbatasını alarak resmen göreve başladılar. Her iki isim de mahalleleri için ellerinden ne geliyorsa yapacaklarını söyleyerek, ?Bizim için çalışma asıl şimdi başlıyor. Mahallelerimizin ihtiyaçları ve sıkıntıları var. Bunları çözmek için var gücümüzle çalışacağız? dediler.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ