Seçime Tekin Desteği

Seçime Tekin Desteği

14 Mayıs seçimleri geride kalırken, akılda kalanlar arasında Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in partisine ve partisinin adaylarına sağladığı destek öne çıktı.

BAŞKAN TEKİN’İN GAYRETİ

14 Mayıs seçimleri geride kalırken, akılda kalanlar arasında Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in partisine ve partisinin adaylarına sağladığı destek öne çıktı. Başkan Tekin, seçim startı verildikten sonra ilçesinde adaylarla sık sık buluşmalar ve toplantılar gerçekleştirerek desteğini açık bir şekilde gösterdi. Tekin’in çabası ile ilçede partiye ve adaylara büyük destek sağlandı. Seçim çalışmaları ile ilgili analizlerde Başkan Tekin’den övgüyle söz ediliyor. İşte bu analizlerden ortaya çıkan dikkat çekici bir yorum: 

 

KAPI KAPI GEZEREK OY İSTEDİ

“14 Mayıs tarihinde yapılan Cumhurbaşkanı ve Parlamento seçimleri Kırıkkale’de sakin bir şekilde gerçekleşti. Seçimde bazı durumlar ve bazı isimler öne çıktı. Partilerin aday listeleri belirlendikten sonra herkes bir çalışma programı hazırlayarak startı verdi. Seçimde öne çıkan isimlerden en önemlisi bana göre Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin oldu. Neredeyse seçimin startını O verdi. Adayları iftarda ilçe sakinleri ile bir araya getirdi. Adayları muhtarlarla bir araya getiren toplantı gerçekleştirdi. Kapı kapı gezerek oy istedi. Yola çıkıp araçları durdurarak Cumhurbaşkanı ve Parlamento seçimleri için oy sözü aldı.

 

AKTİF BİR ÇALIŞMA YÜRÜTTÜ

Abartısız bir şekilde söylemek gerekirse belediye başkanları arasında seçim çalışmaları ile öne çıkan tek isim oldu. Seçime bu anlamda büyük katkı sağladı. Kendi ilçesinde kendi aldığı oy kadar oy alarak görevini başarıyla tamamlamış oldu. Belediye Başkanı seçildiği günden bu yana çok aktif bir çalışma yürüten Tekin, seçim sürecinde de aynı aktif çalışmayı yürüttü. Keşke herkes O’nun kadar gayretli olabilseydi. Keşke her yerde aynı çalışmalar yapılabilseydi. Parti ne yazık ki kayıp yaşayarak kazandı. Bir vekil çıkarabildi.

 

ÖRNEK TEŞKİL ETMELİ

İl genelinde Bahşılı’da Başkan Tekin’in yürüttüğü çalışma gibi bir program yürütülseydi sonuç farklı olabilirdi belki. Seçimde iyi bir sınav veren Başkan Tekin’in bu çalışması seçim uygulamaları bakımından örnek alınmalı. Profesyonelce bir yaklaşım olarak uygulanmalı. Seçim başarısı bir neticedir.  Genel Merkez’in de bu konuda yürütülen uygulamaları tüm illere ve ilçelere örnek göstermesinde netice alınması bakımından yarar var.

 

YEREL SEÇİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Önümüzde bu seçimden sonra yerel seçimler de var. Bu seçim yerel seçimler için de önemli bir sınav teşkil ediyor. Partinin oy kaybı yaşamaması, belediyeleri kaybetmemesi ve istatistiklerini düşürmemesi bakımından çok önemli bir durum bu. Bu durumu dikkate almakta büyük yarar var. Başkan Tekin’in çabası işte bu bakımdan önemli.  Başkan Tekin’i seçime olan desteği ve katkısından dolayı tebrik etmek gerekiyor.”

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız