Seçime güçlü gireceğiz

Seçime güçlü gireceğiz

MHP Kırıkkale İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer yeni seçilen ilçe başkanları ve merkez ilçe başkanıyla bir araya geldi. Göçer, Haziran seçimlerinin ülkenin geleceğinin seçimi olduğunu söyledi. Bunun için seçimi çok önemsediklerini bildirdi.

DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

İl Başkanı Göçer, ilçe başkanlığı seçimlerinden sonra yeni ilçe başkanları ile bir araya geldiği toplantıda seçimlerin değerlendirmesini yaparak 31 Ocak’ta yapılacak olan il kongresinin çalışmaları üzerinde fikir alışverişinde bulundu. Göçer, İl Kongresinde de ilçe kongrelerinde olduğu gibi geniş katılım sağlanması için ilçe başkanlarından daha çok çalışmalarını istedi.

HAZİRAN SEÇİMİ ÇOK ÖNEMLİ

Göçer, Haziran’da yapılacak olan Milletvekilliği seçiminin ülkemiz için çok önemli olduğunu belirterek, “Değerli ilçe başkanlarım ve merkez ilçe başkanım, Haziran ayında ülkemizin kaderinin şekilleneceği büyük bir seçim yaşayacağız. 20. Asrın başlarında bizi dört taraftan saran düşmana karşı yaptığımız kurtuluş savaşından, istiklal savaşından hiçbir farkı olmayan bir mücadele yaşayacağız. O zamanlar karşımızda tankla, topuyla, silahıyla açıkça duran düşman, bizi bölüp parçalamak istiyordu. Ama bu millet kazmayla, kürekle iman gücüyle onlara o fırsatı vermedi, bu ülkeyi bölüp parçalattırmadı. İşte o zamanlar bizi bölüp parçalayamayan düşman o zaman ki devletimizin içerisinde bulunan devşirme sadrazamların ve damat Ferit hükümetinin bir benzeri olan AKP iktidarı ile bunu yapmak istiyor.  AKP içerisindeki fikri bozuk, zikri bozuk ve de bazı kanı bozukların plan ve hainlikleri ile ülkemizi bölüp parçalamak istiyorlar. Biz Milliyetçi Hareke Partisi olarak onlara bu fırsatı vermeyeceğiz. Ülkemizi parçalattırmayacağız” dedi.

TEŞKİLATLARA GÖREV DÜŞÜYOR

İlçe teşkilatlarına büyük görevler düştüğünü söyleyen Göçer, “Burada sizlere çok büyük görevler düşüyor. İlçenizde, beldelerinizde ve köylerinizde çok titiz, planlı ve ciddi bir çalışma yapacaksınız. Bu seçimde özellikle tüm belde ve köylerimizde mutlaka her sandıkta bir görevlimiz olacak. Sandık görevlisi olacak arkadaşları çok iyi seçmelisiniz. Bizler buradan il ve merkez ilçe başkanlığı olarak, onların sandık başlarında bilmeleri ve yapmaları gereken konular da her türlü eğitimi vereceğiz. Biz bu seçime normal sıradan bir genel seçim gibi bakmıyoruz. Ülkemizin geleceğinin ya da yok olacağının oylanacağı bir mücadele olarak bakıyoruz. Çalışacağız arkadaşlar, gece gündüz birlik beraberlik içerisinde çalışacağız gitmediğimiz köy kasaba belde kalmayacak seçim süreci boyunca bizler sizleri sık sık ziyaretlere geleceğiz” diye konuştu.

SEÇİM SÜRECİNE KENETLENECEĞİZ

31 Ocak tarihinde il kongresinden sonra seçim sürecine girileceğini belirten Göçer şöyle konuştu: “Kongremizi bir düğün havasında bir şölen gibi kongre yapacağız. Şu ana kadar il başkanlığına adaylığını açıklayan tek kişi eski merkez ilçe başkanımız Erdal Baloğlu’dur. Şu an itibariyle bize ulaşan başka aday başvurusu yoktur. Her ülkücünün, her parti üyemizin adaylık hakkı vardır. Başvuru yapan olursa –ki- inşallah olur buna da seviniriz bu bir bayrak yarışıdır. İl başkanlığına aday olan ve çıkacak olan ülküdaşlarımız olursa ve ilçelerinize gelirlerse onları en güzel şekilde ağırlayıp kendilerine her türlü kolaylığı göstermenizi sizlerden rica ediyorum.”



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız