Seçime hazırız

Seçime hazırız

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER PARTİSİNİN İL BİNASININ AÇILIŞINI YAPTI

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER PARTİSİNİN İL BİNASININ AÇILIŞINI YAPTI

Seçime hazırız

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kırıkkale´de partisinin Zafer Caddesi´ndeki il başkanlığının açılışını yaptı. Akşener ?İYİ Parti seçime hazır, yolumuza devam ediyoruz? dedi

VATANDAŞIN İLGİ VE ALAKASI VAR

İl başkanlığında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akşener, bugün Kırıkkale´ye il başkanlığı binasının açılışı için geldiklerini belirterek, burada vatandaşın net bir ilgi ve alakasının olduğunu gördüklerini söyledi.

SİYASETTEKİ REKABET HİZMET GETİRİR

Akşener, siyasetteki rekabetin her zaman seçmenin, esnafın, emeklinin işine yaradığını ifade ederek, "Çünkü oy alabilmek için eğer ciddi alternatifler varsa o zaman o seçmenin oyunu garanti görmez ve her biri seçmenin lehine proje yapar, vaatte bulunur ve seçmen de karar verir. İYİ Parti, esasında bunu yapıyor." diye konuştu.

PARTİMİZ ERKEN SEÇİME DE HAZIR

Akşener, erken seçim taleplerine ilişkin, partisinin buna hazır olduğunu savunarak, "Benim şöyle bir iddiam var. 15 Temmuz 2018´de Sayın Erdoğan´ı ben tanıyorsam eğer, o gün seçim yapar diye düşünüyorum. Bu, bilgiye dayanan bir şey değil. Bu, benim sadece öngörüm. Bu tarihte seçim bekliyorum. İYİ Parti seçime girmeye hazır." ifadelerini kullandı.

HAYIRLI OLSUN DİLEĞİNDE BULUNDUK

Bir gazetecinin, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin, cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili açıklamasını nasıl değerlendirdiği sorusu üzerine Akşener, hayırlı olması dileğinde bulunarak, siyasi partilerin ne yapacağına dair yetkili kurulları veya o partide demokrasi tam işlemiyorsa da şansın kendisinin karar verdiğini aktardı.

VERİLEN KARARA SÖZÜMÜZ OLMAZ

Akşener, verilmiş bir karara söyleyeceği bir sözünün olmadığını, saygı duyduğunu belirterek "Ben, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın seçim barajını düşüreceğini düşünmüyorum. Çünkü Saadet Partisi faktörü girer devreye, bir de Güney Doğu´da ve büyükşehirlerdeki HDP´ye giden oylarla alakalı yapmaz. Matematik olarak söylüyorum. Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP ile ittifak yapar ancak Bahçeli´nin istediği türden bir ittifak yapmaz. Bahçeli ve arkadaşları istifa edip AK Parti bünyesinde seçime girer. Bu ittifakı yapar ama benim tanığım Bahçeli de o sandalyeyi bırakıp o çatı içerisine girmez. ´Acaba dönme konusunda bir sorun yaşar mıyım´ diye düşünür. Şu ana kadar bir ittifak görüşmemiz olmadı ve olmayacak. Orada siyasi partiler adaylarını göstermeli, ondan sonra ikinci turda kim kalırsa bunun üzerinde konuşulmalı. Benim bakış açım bu."

ÇEVREDEKİ ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Meral Akşener daha sonra Zafer Caddesindeki esnafları ziyaret ederek istek ve taleplerini dinledi. Yoğun bir kalabalığın oluştuğu ziyaret sırasında esnaflar ve vatandaşların Akşener´e ilgi gösterdikleri gözlendi.

HABER MERKEZİ



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız