Seçimde son viraj

Seçimde son viraj

SON HAFTAYA GİRİLDİ

Seçimde son viraj

Seçime 7 gün kaldı. Haftayı iyi değerlendirmek isteyen adaylar son kozlarını oynuyor. AK Parti bugün genel başkan Davutoğlu'nu ağırlıyor. Önceki gün yaşanan kaza şokunu atlatan Murat Çakırca ise dün 4 programa birden katıldı. MHP adayı Seyit Ahmet Göçer ise 7 Haziran'a kilitlenmiş vaziyette çalışmalarını sürdürüyor.

SON VİRAJA GİRİLDİ

7 Haziran seçimi için son viraja girildi. Yaklaşık 2 aydan bu yana seçim çalışmalarını yoğun biçimde sürdüren Milletvekili adayları daha çok oy kazanmak için adeta son kozlarını oynuyor AK Parti bugün Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nu ağırlıyor. Başbakan Davutoğlu bugün 11.30'da Cumhuriyet Meydanında halka hitap edecek. Davutoğlu'na Milletvekillerinin de eşlik etmesi bekleniyor. 

CHP'DE KAZA ŞOKU

Cumhuriyet Halk Partisi ise geçtiğimiz gün yaşanan talihsiz kazanın şoku yaşanıyor. Kazada hafif yaralanan Milletvekili adayı Murat Çakırca dün sabah çıktığı seçim çalışmalarını aralıksız akşama kadar sürdürdü. MHP adayı Seyit Ahmet Göçer ve diğer adaylar 7 Haziran seçimine kilitlenmiş, çalışmalarını yoğun biçimde sürdürüyor. Milli İttifakın adayları Faruk Vurgun ve diğer adaylar çalışmalarını gezi ve ziyaretlerle sürdürüyor. Bağımsız aday Ayşegül Bişgin ise çalışmalarını yoğun bir biçimde sürdürüyor.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız