Seçim çalışmalarını 4 bin gönüllüyle yürütüyoruz

Seçim çalışmalarını 4 bin  gönüllüyle yürütüyoruz

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarını 4 bin göllü ile yürüttüklerini söyledi. Akçay Avrupa Birliği'nden gelen misafirlerinin kendilerine hayran kaldığını belirterek, Seçimden iyi bir sonuç almak için gece gündüz kapı, kap

YÜZDE 70 OY BEKLİYORUZ

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret etti. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde teşkilatlarının gece gündüz aralıksız çalıştığını belirten Akçay, Kırıkkale’de yüzde 70 arasında bir oy potansiyeli beklediklerini söyledi. Muhalefetin adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun çoğu kişi tarafından tanınmadığını belirten Akçay, Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın ise herkes tarafından tanındığını ve ülkenin Başbakan’ı olduğunu belirterek, ilk turda Cumhurbaşkanı seçileceğini iddia etti. Türkiye’de bulunan bazı parti yöneticilerinin Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek verdiğini ancak parti tabanlarının bu karara tepki gösterdiğini belirten Akçay, MHP ve CHP’li partililerden de oy alabilecek kapasitede olduklarını ifade etti. 

 

SANDIKLARA ÖNEM VERİYORUZ

4 bin gönüllüyle Kırıkkale’de seçim çalışmaları başlattıklarını belirten Akçay, her sandıkta 9 partilinin görev yapacağını ve bu sistemin dünya üzerinde sadece Türkiye’de olduğunu belirterek, Başbakan Erdoğan’ın bu konuya çok büyük önem verdiğini bildirdi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde YSK’nın ve partilerin Cumhurbaşkanlığı adaylarına seçim desteği vermediğini ve halkın bu konuda adayların hesaplarında bağış yaptığını belirten Akçay, yarın Ziraat Bankası hesabına İL Teşkilatı olarak para yatırılacağını hatırlattı. Cumhuriyet tarihi boyunca ilk kez bir Cumhurbaşkanı’nın halk tarafından seçileceğini belirten Akçay, halkın adayı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olacağını ve bu konuda herkesin üzerine düşen görevi yaptığını kaydetti.

 



adem ile havva
26.07.2014 17:39:53
Recep İvedik 1 filiminde tekne sahnesi var. Kaptan "Bulunduğumuz koyda 300 çeşit balık vardır" diyor. Recep İvedik`in tepkisine her zaman gülmüşümdür "Say lan" Bunu niye anlattım bende bilmiyorum. Galiba haberle biraz alakasız oldu. Aman neyse olursa olsun maksat vakit doldurmak.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız