Seçim çalışmaları masaya yatırıldı

Seçim çalışmaları masaya yatırıldı

Seçim çalışmalarına başlayan Saadet Partisi Gençlik Kollarının buluşması büyük bir coşku ile yapıldı. Saadet partisi gençlik kolları başkanlığının yönetim kurulu ve yeni katılımcılarla yaptığı büyük buluşmada yerel seçim çalışmaları masaya yatırıldı.

İLGİ BÜYÜK OLDU
Saadet partisinin seçimlere hazır olduğunu gösteren toplantıya ilgi büyük oldu. Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz’a AGD Başkanı Hasan Altın ile Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Burak Uslu çiçek takdim ettiler. Saadet Partisi Gençlik Kolları, yaklaşan yerel seçimler için canla başla çalışma sözleri ile toplantı sona erdi. Bu buluşmada Saadet Partisinin teşkilat gücünü göstermesi bakımından hayli ilgi çekti. İl Başkanı Faruk Vurgun, Saadet Partisinin arazideki en büyük gücü çalışkan, değerli ve yılmayan gençlik teşkilatının olduğunu dile getirmiştir. Merhum Hocamızın da dediği gibi; "Bir milletin en büyük gücü çalışkan azimli genç nüfusudur." dedi.

PARTİNİN HAZİNESİ GENÇLİK KOLLARIDIR
Yılmaz, “Gençlik Kollarımız Saadet Partimizin hazinesidir. Saadet partililer olarak ta en büyük gücümüzün teşkilatımız olduğunu ve bu gücün en değerli parçalarından biri olan gençlik kollarımızın olduğunun bilincindeyiz. Şunu hemen söylemek gerekir ki en donanımlı, şuurlu, niçin çalışma yapması gerektiğinin farkında olan bir gençliğe sahibiz. Bu seçimde de siz Milli Görüş gençliğine büyük görev düşmektedir. Bizler de Kırıkkale halkımıza Milli Görüş Belediyeciği’ni tattırmak için kolları sıvamış durumdayız.”dedi.



Serkan
29.12.2013 13:19:29
Kazananın Kırıkkale olması dileğiyle oyumuz Saadet Partisine.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız