Seçim Bürosunun Gizli Kahramanları

Seçim Bürosunun Gizli Kahramanları

Yerel Seçim hareketliliğinin iyiden iyiye hissedilmeye başladığı şehrimizde, seçim büroları bu hareketliliğin en çok yaşandığı yerler. Başkan adayları ve komiteleri hummalı çalışmalarını sürdüredursun, bu büroların bir de gizli kahramanları var

GİZLİ KAHRAMANLAR
Kırıkkale’de yerel seçim hareketliliğinin ilk başladığı ve binasıyla, her gün yüzlerce kişilik kalabalığıyla adından en çok söz ettiren seçim bürosu hiç şüphesiz MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan’ın Merkez Seçim Bürosu… Son olarak SGK İl Müdürlüğünün geçici olarak kullandığı dev binada seçim çalışmalarını sürdüren MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan’a ait seçim bürosu her gün yüzlerce kişiyi ağırlıyor. Seçimin beyin takımı olan Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan ve komiteleri çoğu zaman büro dışında çalışmalarını sürdürürken büro içerisinde başkanın ziyaret programlarının organizesi ve sabah erken saatlerden akşam geç saatlere kadar temizlik ve düzenin yanı sıra gelen misafirleri ağırlama işi ise gizli kahramanlara kalıyor.


“HEDEFE GİDEN YOLDA YORGUNLUK OLMAZ”
Mehmet Ercan ve Hayati Keskin koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren Yusuf Pekdoğan, Cengiz Bekâr, İsa Bulut, Cihan Dalbudak ve diğerleri sabahtan akşama kadar gelen hiçbir misafiri atlamadan içecek servisi yapıp, tekrar bardaklarını topluyor ve yeni gelen misafirlerin çaylarını yetiştiriyorlar. Başkan Adayı Pekdoğan’ın günlük ve haftalık programını organize eden Mehmet Ercan ve Emekli Öğretmen Hayati Keskin’in yanı sıra, her gün binlerce çay ve diğer sıcak içecekleri gelen misafirlere sunduklarını ifade eden “Büronun Gizli Kahramanları”, “Hedefe giden yolda yorgunluk hissetmiyoruz. Allah başkanımızın da bizim de emeklerimizi zayi etmez inşallah. Başkanımız yeniden Belediye koltuğuna oturduğu gün, tüm bu yorgunluklarımızı unutacağız” dediler.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız