SEÇİM BÜROSU MİTİNG ALANINA DÖNÜŞTÜ!

SEÇİM BÜROSU MİTİNG ALANINA DÖNÜŞTÜ!

Seçimin son haftasına girildiği su süreçte Yahşihan’da Osman Türkyılmaz rüzgarı esmeye devam ediyor.

Seçimin son haftasına girildiği su süreçte Yahşihan’da Osman Türkyılmaz rüzgarı esmeye devam ediyor. 5 yılda 175 projeye imza atan Türkyılmaz, seçim bürosunda hafta sonları geleneksel hale getirdiği mahalle mitingiyle adeta zafere giden yolu perçinliyor.

BİNLERCE KİŞİYLE GÖVDE GÖSTERİSİ
Başkanlık görevine geldiği günden itibaren 7’den 70’e herkesin gönlünü kazanan ve altyapı başta olmak üzere kimsenin cesaret edemediği birçok projeye imza atan Yahşihan Belediye Başkanı ve MHP’nin ikinci dönem için yeniden aday gösterdiği Osman Türkyılmaz, siyaset arenasında vites yükseltmeye devam ediyor. Her hafta sonu yeni katılımlar ve binlerce kişinin katılımıyla miting alanına dönüşen seçim bürosunda adeta iğne atsan yere düşmüyor. Gencinden yaşlısına herkesin büyük destek verdiği Türkyılmaz, Yahşihan için birlik ve beraberlik mesajı veriyor.

MAHALLEYE, YOLLARA, SIĞMAYAN KALABALIK 
Bu hafta sonu yapılacak olan seçim kapsamında vatandaşlarla buluşma geleneğini sürdüren Türkyılmaz, yine binlerce kişinin katılımı sağladığı seçim bürosu önünde gövde gösterisi yaptı. “Başkan Türkyılmaz, Türkyılmaz nerede biz oradayız” şeklinde sloganlar, davul zurnalar ve meşalelerle karşılanan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, belediye önünde bulunan alanda yürüyüş düzenledi. Adeta yollara sığmayan kalabalık Türkyılmaz’a desek için büyük tezahüratlar gerçekleştirdi.

YAHŞİHAN’DA SON NOKTAYI BİZ KOYARIZ!
Seçim bürosu önünde kurulan sahnede kendini destekleyenlere seslenen Türkyılmaz’a MHP İl Başkanı Av. Murat Abalı’da katılarak destek verdi. Seçimin son haftasına girildiğine dikkat çeken Türkyılmaz, sert çıkışlarda bulundu. Siyasi çalışmalar kapsamında birilerinin kendisini ve ekibini takip ettiği sözlerinin altını çizen Türkyılmaz, “Selfie (öz çekim) yapmayı bile bizden öğrendiler. İşte bunlar Yahşihan’da siyaset yapmaya çalışıyor. Uzaktan seyretmeyin, gelin yanımıza da sizlere siyaset öğretelim, sizlere siyaset dersi verelim. Kopya siyasetle çalışma yapanlar, Yahşihan’da her zaman son noktayı biz koyarız” dedi.  

ARTIK BU MEYDAN DAR GELMEYE BAŞLADI 
Soğuk havaya aldırmadan montunu ve ceketini çıkartan Türkyılmaz, üzerindeki gömleğiyle “Öncelikle izninizle üstümdeki ceketimi çıkarayım da şu üstümdeki ağırlıklardan bir kurtulayım. Bu tür ağırlıklardan kurtulmak gerekir. Yine bir Pazar klasiği, artık buralar dar gelmeye başladı. Biliyorsunuz kapalı havuz projemizi sizler için yapacağız. Bizi Yunanlılar gibi denize dökeceklermiş. Gelsinler havuzda oynasın bunu diyenler. Ya da Kızılırmak hemen yanı başımızda orada yüzebilirler. Bizim yanımızda şehit anneleri, şehit babaları, gaziler, gazi anneleri, gazi babaları ve çocukları var. Bu meydanda Türk, Laz, Kürt kardeşlerimiz var. Biz insanları ayrıştırmıyoruz hiçbir zaman. Biz birleştiriyoruz.”



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız