Seçim bürolarına ziyaret

Seçim bürolarına ziyaret

Saadet Partisi İl teşkilatı, İl Başkanı Mustafa Başkan, Merkez İlçe Başkanı Remzi Sarak, Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclis Üyesi Adaylarıyla Yenimahalle'deki iki seçim irtibat bürosu ile Çalılıöz Mahallesindeki seçim irtibat bürosu ve Bağlarbaşı Ma

OMUZ OMUZA VERECEĞİZ
Büro sorumluları seçim çalışmaları ile Mahallelerinin sorunları hakkında bilgi verdiler. Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Başkan: “ Hepimizin büyüdüğü, en güzel günlerini geçirdiği ilimiz; Kırıkkalemiz maalesef komşu illerin bile gerisinde kalmış durumdadır. Bu her Kırıkkaleli gibi bizi de üzüyor ama inşallah omuz omuza vereceğiz ve Kırıkkalemizi özlenen, beklenen, efsane hizmetlerle yeniden buluşturacağız. Kırıkkaleli hemşehrilerimizi özlemle beklediği birbirinden muhteşem projelerle buluşturacağız.
Kimseye belden aşağı vurmadan, ortaya vizyon ve misyon koyarak, Kırıkkalemiz için neler yapacağımızı konuşmak olacaktır.”

RÜŞVET ALDI BAŞINI GİDİYOR
Meclis üyesi Adayları da, “Rüşvetin, Adam Kayırmanın olmadığı, Kırıkkalemizin tamamını bir aile olarak görüp, ailenin tüm bireylerini de yönetimin içine dahil etmektir, bizim dışımızdaki partilerin, STKların ve muhtarlarımızında görüşlerini alarak hizmet etmek demektir. Ayrıca Kırıkkale’yi Kırıkkalelilerle beraber yöneteceğiz. Makamda oturan değil halkın içinde olan birer meclis üyeleri olarak zamanımızın da büyük bölümünü Kırıkkaleli hemşehrilerimizle birlikte geçireceğiz. Hemsehricilik, yandaşlık ve particilik yapılmayacak tek ölçümüz, Kırıkkalemizin menfaati olacaktır.” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız