Seçildikten sonra kaçmayacağız

Seçildikten sonra kaçmayacağız

İŞÇİLERİ MESAİ BAŞLANGICINDA KARŞILADILAR

Seçildikten sonra kaçmayacağız

MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, Mermerciler Sitesi gezisi sırasında, esnaf ve çalışanlarla yaptığı sohbette Kırıkkale´nin en büyük sorununun seçildikten sonra kaçan milletvekilleri olduğunu söyledi. Göçer, ?Kırıkkale´nin seçildikten sonra vatandaştan kaçmayan milletvekillerine ihtiyacı var? dedi. 

İŞÇİLERİ MESAİ BAŞLANGICINDA KARŞILADILAR

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, MHP´li adaylar Seyit Ahmet Göçer ve Avukat Abdullah Pekgöz dün güne sabahın erken saatlerinde İl Özel İdaresi işçileri ile bir araya gelerek başladılar. İşçileri mesai başlangıcında İl Özel İdaresi binasında karşılayan MHP´liler, daha sonra bina içerisindeki birimleri gezerek çalışanları ziyaret ettiler.

BOL BOL PROJEDEN BAHSETTİLER

İl Özel İdaresi ziyaretinin ardından Mermerciler Sitesi´ni gezen MHP´liler, burada iş yeri sahipleri ve çalışanlarıyla sohbet ettiler. Göçer burada yaptığı açıklamada, Kırıkkale´nin en büyük sorununun seçildikten sonra Kırıkkale´den kaçan milletvekilleri olduğunu söyledi. Göçer, ?Şehrin sorunlarına eğilmeyen, vatandaştan kaçan, Kırıkkale´yi terk eden milletvekilleri Kırıkkale´ye hafta sonları gezmeye gelip bol bol projeden, yatırımdan bahsettiler. Bunların hangisi gerçek oldu? Tuz Rafinerisi, Yeşil Vadi, Silah İhtisas OSB projeleri ne oldu?? diye konuştu.  

HİÇBİR FAYDALARI OLMADI

Göçer şöyle devam etti: ?3 dönem milletvekilliği yaptılar Kırıkkale´ye hiçbir faydaları olmadı, Beşir Atalay Kırıkkale´den seçildi, başbakan yardımcılığı yaptı yine faydaları olmadı. Kırıkkaleli vatandaşlar kendi seçtikleri milletvekillerine ulaşamadı. Seçildikten sonra vatandaştan kaçtılar.?  

MECLİSTE BİLE KAPILARINI KAPATTILAR

7 Haziran seçimlerinin ardından tüm Kırıkkalelilere meclis oda numarası ve telefon numarasını SMS olarak gönderdiğini sözlerine ekleyen Göçer, mecliste gördüğü bir izlenimi de paylaştı. Göçer, ?7 Haziran seçimlerinin ardından mecliste bize verilen odanın yanında HDP´lilerin odaları da vardı. Odaları bin kilometre öteden gelenlerle dolup taşıyordu. Bu ülkeyi bölmek isteyenler bin kilometre öteden gelip mecliste ağırlanıyor ama meclise 70 kilometre uzaklıktaki Kırıkkalelilerin büyük bir çoğunluğu meclisi bile görmemiştir. Kendi eş, dost, akrabalarından başkalarına faydası dokunmayanlar bu şehri ve bu şehrin insanlarını sahipsiz bıraktı.?

ORGANİZE SANAYİ BOŞ

Göçer şöyle devam etti: ?186 köyümüz var ve o köylerimizin birçoğunun asfaltı Osman Durmuş´un zamanında atılan asfaltlar. 2007-2014 yılları arasında şehrimizin genç nüfusunda 15 bin azalma oldu. Gençlerimiz asgari ücretle iş bulabilmek için büyük şehirlere gidiyor. Organize Sanayi Bölgesi boş.?



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız