Seccade üzerindeki gizli mesajlara dikkat

Seccade üzerindeki gizli mesajlara dikkat

Seccade üzerinde asla olmaması gereken figürler ve işaretler bulunduğunu açıklayan Kızılkanat İş Merkezi'nde bulunan işletme sahibi Çağlar Yumuşak,” Müslümanların namaz kıldıkları örtünün üzerinde, bu millete servis ediliyor, lütfen seccade alırken bunlar

KÖTÜ AMAÇLI FİGÜRLERE DİKKATLİ

Yabancı firmalar tarafından üretilen bazı seccadelerin masum olmadığının ortaya çıktığını belirten Yumuşak, “Müslümanların en önemli ibadeti olan namazın edası için kullanılan seccadelerin üzerindeki şekiller dikkatli bir şekilde incelendiğinde ortaya inanılmaz bir manzara çıkıyor. Seccadeye ilk baktığımızda fark edemediğimiz bazı kötü amaçlı figürler dikkatli bir şekilde incelendiğinde gün yüzüne çıkıyor. Aralarında domuz, haç ve diğer kötü amaçlı simgelerin bulunduğu bu seccadeler Müslümanlar için tehlike arz ediyor” dedi.

SECCADE PAPAZ

Seccadeye iyice bakıldığında bir papaz görüntüsü ortaya çıktığını ifade eden Yumuşak, “İslamiyet’te eti bile haram kılınan domuzun, seccadeye işlenmiş figürü açıkça görülüyor. İnanılmaz bir saygısızlık fakat bu seccadeleri vatandaşların alırken incelemesi gerekiyor. Bazı seccadelerde bulunan caminin kapısında Hıristiyanların simgesi olan haç gözüküyor. Bazılarında birçok hayvan figürünü seccadeye işlenmiş olarak görebilirsiniz. Bazılarında ise bazı Masonik simgelerin birçoğu ustaca yerleştirilmiş. Kubbenin üzerindeki haç simgesi var. Müslüman bir kimsenin seccadesinde böyle bir işaretin ne işi var? Kimi seccadelerde hayvan ve cinsel tema işlenmiş ve Müslümanlara karşı büyük bir saygısızlık ve ahlaksızlık sergilenmiş. Kimilerinde ise Masonik simgeler yine ustaca ilk bakıldığında fark edilmeyecek şekilde yerleştirilmiş gözüküyor” diye konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü