Seç beğen al

Seç beğen al

Kırıkkale?de evcil hayvan satışı her geçen gün artıyor. Mercan Petshop işletme yetkilisi Ufuk Öz yaptığı açıklamada özellikle balık satışlarının arttığını belirterek vatandaşların tercihinin bu yönde olduğunu belirtti. Öz, tavşandan, balığa, kediden, köpe

EVCİL HAYVANLARI ALIYORLAR
Kırıkkale?de evcil hayvanların alımına yönelik önemli artışın yaşandığı gözleniyor. Çocukların yeni eğlencesi olarak görülen evcil hayvanların satışında patlama olduğu söyleniyor. Mercan Petshop işletme yetkilisi Ufuk Öz  yaptığı açıklamada evcil hayvan isteyenlerin kendilerini tercih ettiklerini belirterek ?Öğrenciler aileleri ile birlikte gelerek istedikleri evcil hayvanları alıyorlar? dedi.

BALIK ÇEŞİTLERİ İLE ÖĞRENCİLERİN İLGİSİNİ GÖRÜYOR
Vatandaşların artık pet shoplara büyük ilgi duyduğunu belirten Öz ?Tüm hayvan sever vatandaşlarımızı ve çocuklarımızı bekliyoruz. Özellikle balık çeşitlerimiz ile öğrencilerin ilgisini görüyoruz. Balıkların yanı sıra tavşan ve su kaplumbağası da büyük ilgi görüyor? şeklinde konuştu. Öz ayrıca akvaryum, kuş kafesi ve canlı hayvanların olduğun belirterek Kırıkkale halkını bu hizmetle buluşturmanın verdiği haklı gururu yaşadığını kaydetti. 
 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ