Şebekelere bakım yapılıyor

Şebekelere bakım yapılıyor

Enerjisa Başkent Elektrik Dağıtım AŞ (Enerjisa Başkent), müşterilerine sürdürülebilir enerji sağlamak amacıyla şebeke ekipmanlarına yönelik kapsamlı bakım ve yenileme çalışmaları başlattı.

ENERJİ SA TARAFINDAN BAŞLATILAN ÇALIŞMA İLE SORUNSUZ ENERJİ AMAÇLANIYOR

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Yenileme çalışmaları sırasında kurum, yeni yatırımlar yaparak şebekeyi modernize etmenin yanı sıra, mevcut şebekenin de kapsamlı bakımlar yoluyla en verimli şekilde çalışmasını sağlamayı hedefliyor.
GÜNLÜK İŞ PROĞRAMI DAHİLİNDE
Enerjisa Başkent, günlük iş programı içerisinde yer alan önleyici bakım faaliyetlerinin yanında, Kırıkkale genelinde 5,5 ay devam edecek olan kapsamlı bakım projesi sayesinde; 10 bin 504 kilometre uzunluğundaki yüksek gerilim ve alçak gerilim elektrik hattından 406 kilometresinde ve 903 indirici merkez, dağıtım merkezi, kesici ölçü kabini ve dağıtım trafosu binasından 3`ünü bakımdan geçirecek. Bunun yanı sıra 146 direk, kesici, ayırıcı, AG dağıtım panosu ve modüler hücre bakım çalışmaları yenilenecek.
3,2 MİLYON LİRA HARCAYACAK
Enerjisa Başkent, bu sene bakım faaliyetleri için 3,2 milyon lira harcayacak ve konusunda uzman kişileri istihdam edecek. Bu çalışmanın sonucunda, elektrik dağıtım sistemi ekipmanlarının işletme ömürleri uzatılarak, olası oluşabilecek arızaların sayı ve sürelerinde belirgin oranda azalma sağlanacak. Tüm bu çalışmalarla, sürdürülebilir ve kaliteli enerjinin müşteriye ulaştırılması ve müşteri memnuniyetinin arttırılması amaçlanıyor.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ