Sebat hazırlıkları başladı

Sebat hazırlıkları başladı

TFF 3. Lig temsilcimiz MKE Kırıkkalespor 14. hafta maçını kendi evinde ligin zayıf takımlarından Akçaabat Sebatspor ile yapacak. Geçtiğimiz hafta Menemen Belediyespor karşısında umduğunu bulamayan MKE Kırıkkalespor, son iki hafta da aldığı mağlubiyetleri

AYDOSLU UYARDI
Dün haftanın ilk idmanına çıkan Kırıkkalespor, tek idmanla günü geçirdi. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman, 5?e 2 paslaşma ile devam etti. Antrenman öncesi futbolcular ile konuşan Teknik direktör Harun Aydoslu, yaşanan puan kayıplarının önlenmesi için uyarılarda bulundu. Hafta boyunca oyunculara sıkı çalışmaları gerektiğini anlatan Aydoslu, Sebat maçının telafisinin olmayacağını kaydetti.
 
ÜST SIRALARA TIRMANACAĞIZ
Kırıkkalespor, bugün çift idmanla günü geçirecek. Perşembe günü çift kale maçı ile Sebat maçının provasını yapacak olan Kırıkkalespor, Cuma tek idmanla çalışmalarına son verecek. Cumartesi ise ter idmanın ardından maç saatini beklemeye koyulacak. Kırıkkalespor?un yıldız futbolcularından ve taraftarın bu yıl ki sevgilisi haline gelen Orhan Gazi Kelçe, takımda son iki hafta da yaşanan mağlubiyetlerin moral bozukluğuna neden olduğunu kaydetti. Takım olarak çok iyi çalıştıklarını ve arkadaş bağlarının üst seviyede olduğunu belirten Orhan Gazi, en kısa sürede yukarılara tırmanmak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.


mustafa kaya
23.11.2011 16:21:17
ilklerin takımı olarak inş sebat puan kaptırmayız.artık sebat yenemezse kırıkkale gitsinler kendilerini boğaz köprüsünden atsınlar.

1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ