SCADA SİSTEMİ?NE 5 İŞTİRAKÇİ

SCADA SİSTEMİ?NE 5 İŞTİRAKÇİ

Kırıkkale Belediyesi Koski Müdürlüğü dün SCADA sistemi ile ilgili ihale açtı. İhaleye 5 iştirakçi katıldı. Yeni uygulamaya geçecek sistem su işleri ile ilgili işlemleri takip etmek amacıyla kullanılacağı belirtildi.

8 KİŞİLİK KOMİSYON İNCELEMEYE ALDI

Belediye binasında yapılan ihaleye basın mensupları da davet edildi. Kırıkkale Belediyesi Encümen Odasında gerçekleştirilen ihalenin komisyon başkanlığını Belediye Başkan Yardımcısı Harun Ulusoy yaptı. Basın huzurunda gerçekleştirilen ihaleye Mert Elektronik, Dört P Otomasyon, Aykon Elektrik, Siemens firması ve Piamak firması teklif verdi. Katılımcı 5 firma temsilcisinin de hazır bulunduğu ihalede Koski Müdürü Ali Rıza Koçoğlu teknik bilgileri Başkan Yardımcısı Ulusoy ile birlikte incelediler. İhale dosyalarını inceleyen 8 kişilik komisyon, 451 Bin 713 TL muhammen bedeline en yakın teklifi aradılar.

 

DEĞERLENDİRMEDEN SONRA AÇIKLANACAK

Komisyon başkanı olarak ihaleyi yöneten Başkan Yardımcısı Harun Ulusoy, ?İhalemizi yapıyoruz. Tekliflerimizi aldık. Değerlendirmemizi sonra yapacağız ve kamuoyuna açıklayacağız? dedi. İhaleye katılan firmalar tekliflerini sundular. Belediye yönetiminin ve ihale komisyonunun teklifleri değerlendireceği öğrenildi.

 

EN YÜKSEK TEKLİFİ SİEMENS VERDİ

Gerçekleştirilen ihaleye Mert Elektronik Cihazları Şirketi, 4P Otomasyon Sistemleri Şirketi,  Aykon Elektrik Taahhüt LTD. ŞTİ, Siemens Sanayi Ticaret A.Ş ve Piomak Sanayi Otomasyon A.Ş katıldı. İhalede en yüksek teklifi KDV hariç Siemens A.Ş verdi. Şirket 763 bin 292 TL teklif verdi. Mert Elektronik 387.960 TL, Dört P Otomasyon 564.550 TL, Aykon Elektrik 494.000 TL, Piamak ise 595.400 TL?lik teklif sundu. 8 kişilik komisyon şirketlerin başvuru ve evrak incelemesinin ardından ihalenin sonuçlanacağını açıkladılar.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ