SBS DE YAKAMOZ FARKI

SBS DE YAKAMOZ FARKI

2004 yılında ilköğretim eğitimine başlayan Yakamoz İlköğretim Okulu 2010?2011 yılında yapılan SBS sınavında başarısındaki kararlığını tekrar ispatladı. Yakamoz İlköğretim Okulu kurucu Müdürü Büşra Uslu Adam, ?SBS ve diğer sınavlarda başarının adresi Yakam

BAŞARILAR ELDE ETTİK
Yakamoz İlköğretim Okulu kurucu Müdürü Büşra Uslu Adam, ?Sınav sonuçları ile ilgili 2004 yılından 2011 yılına kadar vermiş olduğumuz eğitim mücadelesinin meyvelerini almaya başladık. 2010 yılındaki ilk mezunlarımız; 432 puan ortalaması ile il ortalamasında birincilik tacıyla bizleri onurlandırdılar. Bu sene de, en yüksek 490, en düşük 374 puanla ve 420 ortalamayla aynı gururu yaşıyoruz. Başarımızda emeği geçen öğretmen, veli ve öğrenci üçgeninin çalışmalarında, özveri gösteren eğitim ekibimize teşekkür ediyorum. ? dedi.
 
DERSHANESİZ EĞİTİMLE YÜKSEK BAŞARI
Fen Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi ve Anadolu Liselerine yerleşmesini beklediklerini dile getirdi. Başarıya ulaşmak için izledikleri stratejiyi dile getiren Büşra USLUADAM, özverili ve çok çalışma ile başarının kaçınılmaz olduğunu belirtti. Adam, ?Ders Dışı Etüt Uygulamaları Özel Yakamoz İlköğretim de ders saatleri dışında her gün uygulanan etütlerde öğrenciler branş derslerinden soru çözüyor, konu anlatımları, konu tekrarları yapılıyor ve öğrenciler SBS ye hazırlanıyor?
 
KONU TEKRARLARI YAPILIYOR
?Yakamoz İlköğretim Okulu?nda hafta sonu kursları ile öğrencilere dershaneye gerek duymaksızın çalışma imkânı sağlanıyor. Ayrıca Nisan ayında konuları bitirerek, konu tekrarlarına ve deneme sınavlarına başlanıyor. Deneme sınavındaki bütün sorular branş öğretmenleri ile tek, tek çözülerek eksikler belirleniyor ve tekrarlar yapılıyor? diye konuştu.
 
 
BİREBİR EĞİTİMLE SÜREKLİ TEKRAR ŞANSI
Öğrencilere her konuda bilgi verildiğini belirten Adam, ?Özel Yakamoz İlköğretim Okulu öğrencilerine ders dışı saatlerde birebir çalışma, anlaşılmayan konuların tekrarının yapılması imkânını sunuyor. Her ders öğretmeni her konu için uygun zamanlarda öğrencilerle birebir çalışarak ihtiyaç hissettikleri konuda yardımcı oluyor? dedi.
 


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti