Sazlı sözlü kutlama

Sazlı sözlü kutlama

SULAKYURT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL BİLDİK GAZETECİLERLE AKŞAM YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

SULAKYURT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL BİLDİK GAZETECİLERLE AKŞAM YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Sazlı sözlü kutlama

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da gazetecileri unutmadı. Bildik, Kalecik yolu üzerindeki bir restoranda gazeteciler onuruna düzenlediği yemekte gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Bildik, gazetecilerin sorunlarını bildiğini ve bu konuda kendilerini her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

OYUN OYNAYIP HALAY ÇEKTİLER

Özel mekânı ile ön plana çıkan Kale Garden´da gerçekleştirilen programa katılan gazete sahipleri ve çalışanları, akşam yemeğinde bir araya gelerek, hem yemek yediler, hem de gönüllerince eğlenme fırsatı buldular. Yemek sonunda piste çıkan gazeteciler, Kırıkkale´ye has oyunlarla günlerini kutladılar.

TÜM GAZETECİLERLE İLGİLENDİ

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Kalecik Yolu üzerinde bulunan Kale Garden´da akşam yemeği ve eğlence tertipleyen Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, basın çalışanlarıyla birlikte hem eğlendi hem de eğlendirdi. Program boyunca tüm davetlilerle birebir ilgilenen Bildik, bir ara tüm gazete çalışanlarını piste alarak onlarla birlikte oynayıp halay çekti.

JEST YAPTIK

Programda bir de konuşma yapan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ?Gecesini gündüzüne katıp bizleri bilgilendiren siz değerli basın mensupları için ufacık da olsa bir farklılık ortaya koyabilmişsek ne mutlu bize. Sizler bizim için gecenizi gündüzünüze katıp çalışıyorsunuz, biz de bu özel ve önemli günde sizin için ufak bir jest yapmaya çalıştık. Umarım başarılı olmuşuzdur? dedi. Konuşmasının ardından basın mensuplarıyla fotoğraflar çektiren Bildik, tüm çalışanlara içinde defter ve kalemlerden oluşan bir de çanta ve karanfil takdim etti.



Yunus Pehlivanlı
12.01.2017 10:59:28
1-2 senelik muhabirlerin gazeteciden sayıldığı amma 40-50 yıldır Kırıkkale´nin gazetelerinde yazıp çizdiği hemde BEDAVA YAZIP ÇİZDİĞİ HALDE,gazeteciliği bir SEVDA olarak yaptığı halde hatırlanmayanlar sizleri SELAMLIYORUM

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ