Sazlı sözlü, halaylı 10 Ocak

Sazlı sözlü, halaylı 10 Ocak

3 YILDIR GELENEKSEL HALE GELDİ

Sazlı sözlü, halaylı 10 Ocak

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik 3 yıldır geleneksel olarak düzenlediği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü programını bu yıl yine tekrarladı. Kırıkkale´deki gazete çalışanlarını ile Kalecik Yolu Üçerindeki restoranda bir araya geldi. Gazeteciler sazlı sözlü, halaylı programda doyasıya eğlendiler.

MUHTEŞEM MEKÂN GÜZEL ORTAM

Kırıkkale´de görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarını Kalecik Yolu üzerinde eşsiz güzelliğe ve çok yönlü stantların bulunduğu Kale Garden restoranda yemekli bol sohbet ve eğlenceli, sazlı sözlü mükemmel bir gün kutlaması gerçekleştirdi. Kutlamaya Sulakyurt Kaymakamı Yunus Emre Vural da çalışan basın mensuplarının gününü kutladı.

3 YILDIR GELENEKSEL HALE GELDİ

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik programda yaptığı konuşmada, ?Her yıl siz kardeşlerimin görevlerinin ağır ve yoruculuğu bilmekteyiz sizler toplumun, kamuoyunun hızlı, doğru, tarafsız haber alma hakkını temin etmek demokratik ülkelerin en belirgin göstergesidir. Medya kuruluşlarının herhangi bir kısıtlamaya maruz kalmadan, ülkemizin her bir köşesinde, dünyanın dört bir tarafında olup biteni insanımıza ulaştırmasını sağlamak demokrasinin de gereğidir. İlçemin ulusal ve yerel medyada yaptığımız hizmetleri gündeme soktunuz bu hizmetlerinize sonsuz teşekkür ediyorum? dedi.

BASIN MENSUPLARININ İŞİ ÇOK ZOR

Sulakyurt Kaymakamı Yunus Emre Vural´da da yaptığı konuşmada Basın mensuplarının mesleklerindeki müşkülata değindi. Gazetecilik mesleğinin zor bir meslek olduğunu söyledi.

OYUNLAR OYNANDI, HALAYLAR ÇEKİLDİ

Konuşmaların ardından yemek sonrası yenildi çaylar içilerek meşhur Sulakyurt´a has özel tatlısı ikram edildi. Gazeteci gençler ve Başkan İsmail Bildik, Sulakyurt Kaymakamı Yunus Emre Vural çalınan sazlar eşliğinde halaylar çekilerek hünerli gençlerin çeşitli oyun figürleri geceye neşe ve güzel bir kutlama yaşattılar. Muhabirler başkana teşekkür ettiler.

HABER MERKEZİ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ