Sayınız gittikçe yükseliyor

Sayınız gittikçe yükseliyor

Enerji Bir-Sen Kırıkkale Şubesi Divan Toplantısında konuşan Enerji Bir-Sen Şube Başkanı Mikail Başer, üye sayılarının her gün biraz daha arttığını söyledi.

SENDİKAL MÜCADELE

Toplantısında Enerji Bir-Sen Kırıkkale kurucusu Cebrail İbiş`e hizmetlerinden dolayı plaket takdim edildi. Üyeler adına plaket veren Enerji Bir-Sen Şube Başkanı Mikail Başer, yaklaşık 10 yıldır Makine Kimya Endüstrisi Kurumu’nda (MKEK) sendikal mücadele verdiklerini söyledi.

BİNLERİ GEÇTİ

Enerji Bir Sen`in üye sayılarının binlere ulaştığını açıklayan Başer, “Sendikanın bu günlere gelmesinde Enerji Bir-Sen Kırıkkale kurucusu Cebrail İbiş`e ve teşkilatının emeğinin büyük olduğunu biliyoruz.  Sendikanın bundan sonraki mücadele de daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız.” dedi.



Şevki YILDIZ
17.11.2014 09:07:46
Sayın Enerjibirsen yeni şeçilen sendika başkanımız ve eski yüneticileri resimde çok güzel boy gösterisi yapmışsınız. Tamamınız çok yakışıklı çıkmışsınız yeni görevinizde başarılar dilerim. Kuruluşundan beri sendikanızın tabi üyesiyim. şemdiye kadar çalışmalarınız Mühendis ve Teknik personele oldu bu günden itibarende Genel İdari personel için çalışmalarınızı cani gönden bekliyorum. Ben şahsim için hiç bir şey istemiyorum benim emekliliğim geldi tam 38 seneyi doldurdum benim düşüncem yeni atanan İdari memurlar içindir. Sagılar sunarım. 17.11.2014

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü