Saygılı´nın çabası, Çetin´in müjdesi oldu

Saygılı´nın çabası, Çetin´in müjdesi oldu

KIRIKKALE´YE MÜJDELİ HABER

KIRIKKALE´YE MÜJDELİ HABER

Saygılı´nın çabası, Çetin´in müjdesi oldu

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın uzun süredir üzerinde çalıştığı, bir askeri birliğin Kırıkkale´ye getirilmesi projesi nihayet gerçekleşiyor. Dün Kırıkkale´ye gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, müjdeyi verdi: ?JÖAK Eğitim Birliğini Kırıkkale´ye taşıyoruz. Belediye Başkanımız 17 bin dönüm arazi buldu ve tahsisi gerçekleşti.?

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Kırıkkale´ye gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´yı ziyaretinde, Saygılı´nın uzun süredir üzerinde çalıştığı projenin müjdesini verdi.

Belediyeyi ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri tarafından karşılanan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin Şeref Defterini imzaladı, ardından da ziyareti anısına Başkan Saygılı´ya plaket takdim etti. Başkan Saygılı ise günün ansına Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin´e plaket takdim etti.

Ziyarette konuşan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, ?Kırıkkale kendi memleketim olduğu için ve sizlerle bir arada olduğum için ayrıca mutluyum. Tüm hemşerilerimize hürmetlerimi sunuyorum. Kırıkkale´de Jandarma olarak çeşitli yatırımlar yapacağız JÖAK Eğitim Birliğini Kırıkkale´ye taşıyoruz. Belediye Başkanımız 17 Bin dönüm arazi buldu ve tahsisi gerçekleşti" dedi.

Depo ve JÖAK Eğitim Birliği projesinin ihaleye çıktığı belirten Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin konuşmasında, ?Bu yatırımlar Kırıkkale´ye güç katacak. Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Jandarma Teşkilatı Kırıkkale´de uluslararası eğitimlere ev sahipliği yapacak? diye konuştu.

Başkan Saygılı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin´i ilimizde ağırlamaktan büyük gurur duyduğunu ifade etti. Ziyaretin ardından Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin, Vali Yunus Sezer, Başkan Saygılı ve beraberindeki heyet yatırım yapılacak arazide incelemelerde bulundular.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ