Saygılı’dan vatandaşın evine çat kapı ziyaret

Saygılı’dan vatandaşın evine çat kapı ziyaret

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, çat kapı ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretlerde Saygılı, vatandaşlarla sohbet ederek, vatandaşların taleplerini dinliyor.

VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLİYOR

Kırıkkale Belediye Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mehmet Saygılı, vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor. Bu kapsamda vatandaşlara çat kapı ziyaretler gerçekleştiren Saygılı, vatandaşların taleplerini dinliyor. Ziyaretlerde vatandaşlarla bir süre sohbet eden Saygılı, evlerde bulunan çocuklara oyuncak hediye etti.

HEMŞEHRİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ziyaretler sonrası açıklama yapan Başkan Saygılı, “Çat kapı ziyaretlerimiz ile Ramazan-ı Şerifin manevi iklimini paylaşmaya devam ediyoruz. Bizleri samimiyetle karşılayan güler yüzlü hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

SAYGILI HER ZAMAN YANIMIZDA

Başkan Saygılı’nın evlerine konuk olduğu aileler, her zaman mahallelerde evlerde olduğu için başkan Saygılı’ya teşekkür ettire. Vatandaşlar,’’ Başkamız her zaman bizler ile birlikte. Her zaman sorunlarımızı dinleyip çözüm buluyor. Bu güzel uygulaması için teşekkür ediyoruz’’ ediyoruz ifadelerini kullandılar.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız