SAYGILI’DAN SMA HASTASI YİĞİT HAMZA’YA DESTEK ÇAĞRISI

SAYGILI’DAN SMA HASTASI YİĞİT HAMZA’YA DESTEK ÇAĞRISI

Kırıkkale’de SMA hastalığı ile mücadele eden Yiğit Hamza’nın ailesinin başlattığı yardım kampanyasına Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’da destek çağırısında bulundu.

1.8 MİLYON DOLAR’A İHTİYACI VAR

Doğumundan bu tarafa SMA TİP 1 Kas hastalığı ile mücadele eden Kırıkkale’nin sevimli 2.5 yaşındaki yavrusu Yiğit Hamza ailesi ile birlikte Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya verdiği desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular. Yiğit Hamza’nın hastalığını öğrendikleri günden bu tarafa başlatılan yardım kampanyalarına destek verdiklerini belirten başkan Saygılı “Yiğit Hamza Kırıkkale’mizin olduğu kadar Türkiye’mizin de SMA hastası bebeklerden biri. Ailesi, annesi, babası ve hepimiz Yiğit Hamza’nın bir an önce tedavi olup, sağlığına kavuşması için mücadele ediyoruz. Ancak tedavi sadece yurtdışında yapılabiliyor ve 1.8 milyon Dolar tedavi bedeli var. Bu meblağnın toplanabilmesi için ailesinin açtığı yardım kampanyasına hepinizin bağışlarını istiyoruz” ifadesini kullandı.


YAŞAMA TUTUNMASI İÇİN DESTEĞE İHTİYACI VAR

Başkan Saygılı “Ekonomik durumunuz neye el veriyorsa, gönlünüzden ne geçiyorsa, Yiğit Hamza bebeğimizi hep beraber yaşatmalıyız. Bunun için destekleriniz, katkılarınız, yardım kampanyasına yapacağınız her türlü desteği bekliyoruz. Sadece Kırıkkale’li hemşehrilerim değil ülkemiz genelinden de Yiğit Hamza’nın yaşama tutulması için tedavi olabilmesi için gereken bütün desteği sağlayacağına inanıyorum. Yiğit Hamza evladımızı inşallah birlikte yaşatacağız” ifadesini kullandı.


DAHA YÜZDE 37 DEYİZ VE 6 AYIMIZ KALDI

SMA hastası Yiğit Hamza’nın babası Yunus Demir’de Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederek “Kırıkkalemizde başkanımızın desteklerini her zaman hissediyoruz. Her bağış Yiğit Hamca için çok önemli. Biliyorum ki yardım sever vatandaşlarımız yüce gönülleriyle Yiğit Hamza’nın yaşama tutunması için, tedavi olabilmesi için gereken desteği sağlayacaklardır. Bunu niçin açmış olduğumuz kampanyaya desteklerinizi bekliyoruz. Daha yüzde 37 lik kısmı tamamladık. Süremiz de giderek azalıyor. Bizde çocuğumuzun diğer çocuklar gibi dışarıda oyun oynamasını koşup eğlenmesini istiyoruz ama o beslenme sorunu çekiyor, su içemiyor yemek yemiyor sadece burundan besleniyor.  Biz destekleriniz ile oyunlar oynayacak ve mutlu bir yaşamı olacak. Kırıkkalelilerimize ülkemizin yardım sever insanlarına iş insanlarına güveniyoruz” dedi.

El ele verip Yiğit Hamza’yı yaşatmak için Ziraat Bankası nezninde açılan TR89 0001 0090 1021 7196 3050 01 imkanlarınız ölçüsünde yardımda bulunabilirsiniz.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız