Saygılı'dan Çocuklara Sürpriz

Saygılı

ÇOCUKLAR HAFTALARDIR İLK DEFA SOKAĞA ÇIKTI

Saygılı'dan Çocuklara Sürpriz

Haftalar sonra dışarı çıkan 0-14 yaş arası çocuklar, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın oyuncak ve çikolata ikramıyla mutlu oldular.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında haftalardır sokak yüzü göremeyen çocuklar bugün ilk kez dışarı çıktı. Kırıkkale'de ebeveynleriyle birlikte kapılarının önündeki parklara giden çocuklar, güzel havanın keyfini çıkardı. 0-14 yaş grubu çocuklardan kimileri parkta oyun oynarken kimileri de yürüyüş yaptı. Bazıları da öğretmenleriyle okul bahçesinde vakit geçirdi.

Çocukların mutluluğuna ortak olan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, onlara oyuncak hediye edip çikolata ikramında bulundu. Çocukların ellerine dezenfektan sprey de sıkan Saygılı, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Saygılı, “Bugün çocuklarımızın izin günü. Biraz olsun enerjilerini atmaları için hükumetimizin, Cumhurbaşkanımızın almış olduğu bir kararla bugün kısa bir süre de olsa dışarıda olacaklar. Bizim geleceğimiz olan evlatlarımızın biz de yanlarında olduğumuzu göstermemiz için onlarla bir araya geldik.”

“Tabi onlara tavsiyemiz evlerindeki televizyondan izlemiş oldukları programlarla eğitimlerine devam etmeleri. İnşallah bugünler gelip geçecek, kısa bir zaman sonra da biz bunları atlatacağız ve eski günlerimize döneceğiz. Bizim geleceğimiz olan evlatlarımızla daha ileriye, daha büyük noktalara gitmek bize de nasip olacak” şeklinde konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü