Saygılı’dan 2020’nin ilk bebeklerine altın hediyesi

Saygılı’dan 2020’nin ilk bebeklerine altın hediyesi

YILBAŞI GECESİNDE ÇALIŞANLARI ZİYARET ETTİLER

Saygılı’dan 2020’nin ilk bebeklerine altın hediyesi

Yılbaşı gecesini çalışarak geçirmek zorunda olan kurum ve kuruluşları ziyaret eden Vali Yunus Sezer ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, hastane ziyaretleri sırasında da hastalara geçmiş olsun dileğinde bulundular.

Sezer ve Saygılı yılın ilk bebeklerini ziyaret ederek ailelerin sevinçlerine ortak olurken, Başkan Saygılı, Yüksek İhtisas Hastanesi yeni doğan ünitesinde, yılın ilk bebeklerine altın hediye etti.

YENİ YILIN İLK BEBEKLERİ

Yılbaşı gecesinde çalışanları ziyaretleri sırasında hastaneleri ve buralarda yatan hastaları da ihmal etmeyen Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 2020 yılının ilk bebeklerini de ziyaret ederek ailelerin sevinçlerine ortak oldular.

2020 yılının hayırlara vesile olmasını dileyen Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, 2019 yılında zaman zaman güzel ve zaman zaman hüzünlü günlerin yaşandığını ifade etti. Sezer, “2019 yılını tamamlamış bulunuyoruz. 1 yılı geride bıraktık. Güzel günlerimiz oldu. Hep beraber hüzün uyduğumuz milletçe hüzün duyduğumuz günlerimiz oldu. Şimdi de hastanedeyiz. 3 tane yavrumuz dünyaya geldi, yeni yılla beraber. Onlar ümit demek inşallah 2020 yılında milletimiz açısından Kırıkkale açısından yeni umutlara, yeni güzel günlere inşallah vesile olur. Bugün bütün arkadaşlarımız ziyaret ettiğimiz itfaiyemiz, polis merkezimiz, yine aynı şekilde arama noktalarımızdaki arkadaşlarımız. 112’miz, bugün yine çocuklarımızın doğumuna eşlik eden sağlık personellerimiz, doktorlarımız hepsi ayaktalar. Bizler inşallah daha güzel bir yılı inşallah hep beraber geçiririz” dedi.

2020 yılına ümitle girdiklerini ifade eden Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı da, “Bugün doğan evlatlarımızı gördük. 3 tane evladımız 2020 yılına ilk doğan çocuklarımız. Rabbim inşallah 2020 yılında huzur, mutluluk, kardeşlik, bolluk ve bereket nasip eder. Bugün bizler huzur ve rahat bir şekilde yeni bir yıla giriyorsak, burada tabi ki görevlerinin başında bütün kardeşlerimizin çok büyük bir katkısı var. Bu vatan bu millet uğruna şehit olmuş şehitlerimize minnetle rahmetle anıyoruz. Bütün gazilerimize de hayırlı ömürler diliyoruz. İnşallah 2020 yılında herkesin gönlündekini verir, Rabbim” şeklinde konuştu.

Yılbaşı programı kapsamında, Vali Sezer ve Belediye Başkanı Saygılı daha sonra İtfaiye Müdürlüğü, Cumhuriyet Polis Merkezi, 112 Acil Çağrı Merkezi ve Trafik Denetleme Noktalarında görev yapan personeli ziyaret ettiler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü