Saygılı´dan yılın ilk bebeğine altın hediyesi

Saygılı´dan yılın ilk bebeğine altın hediyesi

VATANDAŞLARIN YENİ YILINI KUTLADILAR

Saygılı´dan yılın ilk bebeğine altın hediyesi

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale´de dünyaya gelen yeni yılın ilk bebeğine altın taktılar.

VATANDAŞLARIN YENİ YILINI KUTLADILAR

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, kent merkezinde esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek yeni yıllarını kutladılar. Esnaf ve vatandaşlara karanfil vererek yeni yıllarını kutlayan ikili daha sonra Yüksek İhtisas Hastanesinde yeni doğan bebekleri ve ailelerini ziyaret ettiler. Vali Yunus Sezer, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve beraberindekiler, yeni yılın ilk dakikalarında doğum yapan Burçin Keyvan´ın bebeği Aysel Mira Keyvan ve Züleyha Yeşilyurt´un bebeği Sıraç Yeşilyurt´a altın taktılar.

?TÜM İNSANLAR İÇİN HAYIRLI, MUTLU VE BİRLİK İÇERİSİNDE BİR YIL DİLERİM?

Yunus Sezer, ziyaretin ardından yaptığı konuşmada, 2019 yılının tüm insanlar için hayırlı, mutlu ve birlik içerisinde geçmesini temenni etti. Vali Sezer, ?Belediye Başkanımız, Emniyet Müdürümüz ve Jandarma Komutanımız ile birlikte milletimizin huzuru için görevleri başında olan ve nöbet tutan görevlilerimizi ziyaret ettik. Şimdi de hastanemize gelerek yeni doğan bebekleri ziyaret ettik. İnşallah 2019 yılı da bu bebekler gibi yeni ve tertemiz bir yıl olur. 2019 yılının huzur ve sükûn içerisinde güzel bir şekilde geçmesini temenni ediyorum. Kırıkkale´miz içinde güzel hizmetlere vesile olmasını diliyorum? dedi.

BAŞKAN SAYGILI, BEBEKLERİN KULAĞINA EZAN OKUDU

Belediye Başkanı Saygılı, Aysel Mira Keyvan´ın kulağına ezan okuyarak bebeğe ismini koydu. Vali Sezer de hastane çalışanlarına karanfil verdi. Sezer, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye için 2019´un 2018 yılından daha güzel olmasını temenni etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ